وبلاگ
-
کبه
آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" مواد لازم:گوشت چرخ کرده،پیاز نگینی ۱ عدد متوسط،کشمش،پودر هل،زعفران،دارچین،پودر انبه،برنج ۲ پیمانه ،نمک،روغن ابتدا...
-
کلوچه خرمایی
آموزش در ادامه مطلب... "به نام خدا" مواد لازم:آرد سفید ۱ پیمانه الک شده،شکر نصف پیمانه،مایه خمیر دو قاشق غذاخوری،آب دو لیوان،روغن...
-
پنیر
آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" شیر یک...
-
آلبالو پلو
"به نام خدا" مواد لازم:آلبالو ربع کیلو-سینه مرغ 1 عدد بزرگ-زعفران غلیظ شده-پودر انبه-دارچین-پیاز نگینی 1 عدد درشت -برنج 1 پیمانه-شکر دلخواه حدود یک ق غ ابتدا آلبالوها را هسته گرفته ،کمی آب بهش اضافه کرده (برای یک کیلو آلبالو نیم کیلو شکر گذاشته)روی حرارت حدود 45 دقیقه...
-
حلیم عدس
آموزش در ادامه... "به نام خدا" مواد لازم:عدس ربع کیلو،گندم هلیم یک کیلو،دارچین،نمک،مرغ یا گوشت یک عدد گندم هلیم را پاک کرده(دانه های سبز و قرمزش را در میاریم واسه پرنده ها میریزیم) از یکروز قبل شسته و خیسانده در قابلمه ای حدودا چهار برابر گندم آب...
-
ترشی امپراطور
آموزش در ادامه... "به نام خدا" مواد لازم:گل کلم نیم کیلو- هویج نیم کیلو-ذرت کنسروی ربع کیلو-رب گوجه 4 ق غ سر پر-روغن زیتون-فلفل دلمه قرمز پوره شده 3 عدد-گوجه پوره شده 2 عدد-فلفل دلمه زرد و نارنجی هر کدام یک عدد کوچک-قارچ 100 گرم خرد شده-زیتون سبز و سیاه ربع...
-
روغن محلی
آموزش در ادامه.. "به نام خدا" کره محلی به مقدار دلخواه-بلغور جو مقداری ابتدا کره های محلی را در ظرفی روی حرارت گذاشته(ملایم) تا بطور کامل آب شود.خاموش کرده مقداری بلغور جو توی کره آب شده ریخته، میگذاریم کنار تا ته...
-
کیک خیس شکلاتی
آموزش در ادامه... "به نام خدا" مواد لازم:شکر 1/5 پیمانه-تخم مرغ 3 عدد-پودر کاکائو 50 گرم-روغن مایع 1/5 پیمانه-آرد 2 پیمانه-شیر 1/5 پیمانه-بکینگ...
-
شوید پلو با ماهی
آموزش در ادامه... "به نام خدا" مواد لازم:ماهی میش ،کشمش 2 ق غ-،پیاز سرخ شده یک عدد بزرگ-آرد _ادویه جات مختلف(پودر انبه-زردچوبه-کاری-پودر تخم گشنیز-نمک-پودر سیر-فلفل سیاه) دلخواه-لیمو ترش 1 عدد-برنج3 پیمانه-شوید خشک لازم-سیر 2-3 حبه رنده ریز شده ابتدا برنج...
-
ترشی لیمو ترش
"به نام خدا" مواد لازم:لیمو ترش 1/5 کیلو-موسیر 50 گرم-سرکه یک لیتر-نمک 1-2 ق غ-سیاه دانه یک ق چ-سیر 2-3 حبه-فلفل سبز 2-3 عدد-زعفران یا زردچوبه 1 ق چ لیمو را نصف کرده ،آبش را گرفته . لیموها را 1-2 بار جوشانده آبش را دور ریخته. به مدت دو روز...
-
مربای آلبالو
آموزش در ادامه.. "به نام خدا" مواد لازم:یک کیلو آلبالوی هسته گرفته-یک کیلو و نیم شکر،نوک قاشق چ وانیل-یک ق غ آبلیمو ابتدا شکر را روی آلبالوهای هسته گرفته پاشیده و در یخچال چند ساعتی نگه داشته تا آب بیندازد....
-
ماهی صبور(عرق گیر)
آموزش در ادامه.. "به نام خدا" ابتدا ماهی (صرفا ماهی صبور)را از شکم برش داده،مزه دارش کرده(با کمی تمر هندی،پودر تخم گشنیز،نمک،پودر انبه)حدود یکساعت میزاریم تا مزه دار...
-
ترشی آلوچه سبز(گوجه سبز)
آموزش در ادامه... "به نام خدا" آلوچه ها را در ظرف چیده،2-3 حبه سیر لابلایش گذاشته.کمی تمر هندی با سرکه مخلوط کرده،بهش اضافه کرده و کمی نمک.در یخچال تا برسد نوع مطلب : ...
-
خشک کردن موسیر
آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" ابتدا موسیرها را پوست کنده، با چاقو حلقه حلقه کرده(نه نازک نه خیلی ضخیم) در ظرفی گذاشته،رویش آب ریخته و حدود یکروز گذاشته تا بماند. آبکش کرده در سینی یا آبکش گذاشته و در آفتاب خشک میکنیم. نوع مطلب : ...
-
برگه زردآلو (خشک)
آموزش در ادامه... "به نام خدا" ابتدا زردآلوها را از وسط دو نیم کرده.هسته را جدا کرده،سعی کنید نازکترشون نکنید. توی آبکش چیده و در آفتاب گذاشته.مرتب زیروروشون کنید تا کاملا خشک بشن.در یخچال نگهداریشون کنید. با تحقیقی که توی نت داشتم...