وبلاگ
-
و دوباره مربای کدوتنبل ...
بانو انیس الدوله (سوگولی دربار)، برای ناصرالدین شاه هرچه بوده، کدوتنبل هم برای من همونه. واقعاً پائیزه و کدوتنبل و خرمالوش. طرز تهیه در این لینک.
-
"ترشی فلفل مغزدار" اقدس
"ترشی فلفل مغزدار" اقدس در وبلاگ قبلاً شوری گل کلم و هویج، ترشی شانی انگور، ترشی لیته بادمجان تبریز، خیارشور خانگی را داشتیم. ترشی فلفل مغزدار، یک ترشی خیلی ساده و جدید است که بر خلاف بقیه ترشیجات میتواند در مقادیر بسیار کم هم تدارک دیده بشود. همینطور چهارفصله و در هر فصلی که خواستیم...
-
چوربای ازوگلین/ آش ازوگلین / Ezogelin Çorbası
چوربای ازوگلین/ آش ازوگلین / Ezogelin Çorbası برای من که آش ها و چورباها جایگاه ویژه ای داشته و فکر میکنم در فصول سرد چیزی به اندازه یک چوربای ساده، خوشمزه و مغذی لذت بخش نباشد. این چوربا شبیه چوربای دال عدس/عدس قرمز است ولی با پوره کن، پوره نمیشود و برنج و بلغور هم دارد. چوربای...
-
پودینگ موزی مجلسی با سرو تک نفره
پودینگ ها، پای ثابت دسرهای با پایه شیر هستند. در وبلاگ انواع پودینگ ها رو داشتیم این هم یکی دیگه. این دسر، دسری سه لایه شامل یک لایه پودینگ (قسمت زیرین)، یک لایه ژله ساده (قسمت میانی) و یک لایه ژله بستنی (قسمت رویی) می باشد. که بهتر است به صورت سرو تک نفره تهیه گردد. همینطور این...
-
فیله مرغ اسپایسی
فیله مرغ اسپایسی علاقه من به غذاهای ساده، بی دردسر و در عین حال خوشمزه همیشه زیاد بوده و به مرور، بیشتر هم شده. پس هیچ فرصتی رو برای تهیه چنین غذاهایی از دست نمیدم. این فیله مرغ هم یکی از اونهاست. دستور اصلی اون متعلق به «خواهر کوچک و عزیزدلم پرستو جان» هستش. فیله مرغ بافت خوشمزه و...
-
سالاد عدس (مجلسی و خوشمزه)
این سالاد را دو سال قبل در مهمانی پاگشایی که مامانم برای دخترخاله شراره ام و همسرش ترتیب داده بود، در رستوران "جلالی سردرود (امیر) برج شهر تبریز" خوردیم که خیلی مورد پسند من قرار گرفت. از آن وقت تاحالی ماهی یک بار یا دوماه یکبار درست میکنم و هرکس میخورد خیلی خوشش می آید. طعم و بافت عدس...
-
خاگینه ماستی قاشقی (سکه ای)
اشتغال و بخصوص اضافه کاری های طولانی باعث میشه زمان برای آشپزی و دسرپزی خانم های شاغل محدود باشه، ولی خاگینه به عنوان یه دسر خوشمزه، سنتی و محبوب همیشه روی آدم رو سفید می کنه چون حین تهیه غذا به صورت نسبتاً همزمان میشه خاگینه را تهیه کرد و مثل بقیه دسر ها نیست که باید از قبل تهیه کرد و...
-
خاگینه سنتی با شیرعسلی (خاگینه در فر)
دوستان عزیزم سال نو رو خدمت تک تک شما عزیزان تبریک عرض می کنم و سالی سرشار از شادی، سلامتی، سعادت، زیبایی، موفقیت و خوشبختی برای شما و عزیزانتان آرزومندم. بهتره امسال رو با کام شیرین شروع کنیم تا به سلامتی تا آخر سال شیرین کام باشیم. خاگینه دسری است سنتی و محبوب که زینت بخش سفره های...
-
پاناکوتای انار (آسان و بدون پختن)
پاناکوتا چیست؟ پاناکوتا به زبان ایتالیایی یعنی خامه ی پخته شده. چنین گفته می شود که برای اولین بار در استان شمالی "پیدمونت" ایتالیا تهیه شده است. چون آن منطقه کوهستانی و تپه بوده است بالطبع از لحاظ محصولات لبنی همچون خامه ی مرغوب، غنی بوده است. ضمناً مردم آن منطقه از زرده ی تخم...
-
سالاد کلم و انار و گردو
زمستان است و انارش. پس چه چیزی بهتر از یک سالاد خوشمزه و ساده ی زمستانی. کلم و انار همراه با گردو طعم خوشمزه ای دارد و انار طعم ملس دوست داشتی به سالاد می دهد. گرچه شاید تنها عیبش این باشد که دانه های سفید انار کمی زیر دندان می آید. ولی من چون اناردوستم حتی آن حالت را نیز می پسندم....
-
آسانترین خمیر پیراشکی (خمیر سرخ کردنی)
تاریخچه ی مختصر پیراشکی ( Pirozhoki ): Pirozhoki کلمه ای روسی بوده که جمع کلمه ی Pirozhok می باشد که خود به معنی Pirog کوچک (نوعی غذای خمیری) می باشد. در اصل به معنی غذایی است خمیری در اندازه های کوچک و تک نفره که می تواند با انواع مواد پر شود. در حالت سنتی با سیب زمینی له شده،...
-
کیک کشمشی دارچینی با کشمش جوشیده (Boiled Raisin Cake)
روز تعطیل بود و خواهر گلم پرستو هوس کیک ساده کرده بود. میگفت کیک کشمشی برایم بپز. من هم مشغول جارو و گردگیری و شستن حیاط و تدارک نهار بودم و پرستو هم کیک میخواست، فکر کردم خدایا حوصله شستن ظروف کثیف حین تهیه کیک را ندارم. در وبلاگ قبلاً هم کیک کشمشی که خیلی هم خوشمزه بود داشتیم. البته...
-
و دوباره "رولت نان و پنیر و سب
این سینی را برای میهمانی افطاری امسالمان تدارک دیده بودم. برای طرز تهیه به اینجا مراجعه فرمایید تاريخ : دوشنبه ۱۳۹۳/۰۵/۰۶ | 13:4 | نویسنده : لیدی الهــام |
-
سالاد موساکا/سالاد بادمجان
در خصوص این سالاد: 1- همانطور که می دانید موساکا نام غذایی یونانی است که با بادمجان و گوشت تهیه می شود و غذایی است که به صورت گرم و پخته شده تهیه می شود. احتمالا استفاده از واژه موساکا برای این سالاد تداعی کننده بادمجان می باشد. 2- این سالاد و به عبارتی پیش غذای سرد،...