عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

افطار رمضان با دسر فرنى با انبه

انبه یک میوه پر کالری و انرژی بخش است. امسال هم که ماه رمضان با فصل انبه همزمان شده است. کافی است مقداری انبه تازه از بازار تهیه کنید تا یک دسر متفاوت و مقوی برای ماه رمضان داشته باشید. طرز تهیه این دسر، شباهت زیادی به فرنی دارد.


انبه؛ یک عدد متوسط
شیر؛ دو لیوان
آرد نشاسته؛ یک قاشق سوپ خوری
آرد برنج؛ سه قاشق سوپ‌خوری
شکر؛ یک دوم پیمانه
گلاب؛ یک قاشق سوپ‌خوری
خامه؛ دو قاشق سوپ‌خوری
کره؛ یک چهارم قالب ۱۰۰گرمی

طرز تهیه:


آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم، مرتب هم بزنید. هنگامی که شیر گرم ]گرم نه جوش[ شد، شکر را هم به آن اضافه کنید. حالا صبر کنید تا شیر بجوش بیاید. شکر را هم اضافه کنید.
بعد از حل شدن شکر، گلاب را هم کم کم اضافه کنید و بگذارید تا مواد فرنی غلیظ شود.
ترکیب به دست آمده را که حالا مقداری غلیظ شده است، از روی حرارت بردارید و کره را هم به آن اضافه کنید.
حالا نوبت انبه رسیده است. بهترین راه برای استفاده از انبه این است که قبل از اینکه پوست آن را بکنید، از وسط یک برش افقی بزنید، یک نیمه انبه را آنقدر با دست بچرخانید تا از هسته جدا شود. پوست انبه را بگیرید و با قاشق کوچک، داخل آن را جدا کرده و در مخلوط کن بریزید. آن را میکس کنید تا کاملا حالت پوره پیدا کند.
پوره انبه و خامه را به ترکیب آماده ]یا همان فرنی خنک شده[ اضافه کنید. آن را در ظرف بریزید. به مدت یک تا دو ساعت آن را در یخچال بگذارید تا کاملا صفت یا به اصطلاح بسته شود. دسر انبه شما آماده میل کردن است.

مجله آشپزی مثبت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار