عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات


فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید


موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید، برای استفاده بر روی موهای صورت , بینی , ابرو و موهای بدن، شانه مخصوص برای کوتاه کردن و تمیز کردن اطراف گردن، شانه های مخصوص برای کوتاه کردن مو ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 99000 تومان

طرز تهیه کیک شکلاتی سنتی

کیک شکلاتی سنتی

کیک شکلاتی ساده، کیکی بسیار خوش طعم است که درست کردن بسیار راحت است و زیاد وقت نمی خواهد.

مواد لازم برای درست کردن کیک شکلاتی ساده

 200 گرم آرد سفید همه کاره

 200 گرم شکر

 یک قاشق چایخوری بیکینگ پودرجوش شیرین که بهتر است کم تر مصرف کنیم چون ضررش به فایده اش می چربد)

 175 گرم کره

150 میلی لیتر خامه ترش (یا معمولی)

دو قاشق چایخوری عصاره وانیل (دلبخواه)

 مواد لازم برای روی کیک

75 گرم کره

175 گرم شکلات سیاه آب شده

300 گرم شکر

یک قاشق چایخوری عصاره وانیل

125 گرم خامه شیرینی پزی

کیک شکلاتی سنتی طرز تهیه کیک شکلاتی سنتی

اگر مواد را قبلا از یخچال بیرون بگذاریم تا با هوای اتاق هم دما شود، بهتر است. فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. برای فرار از الک کردن مواد آردی، کیک شکلاتیپیشنهاد می کنم همه مواد خشک یا آردی را در دستگاه غذاساز بریزیم و یک بار روشن کنیم. اینطوری هم تنبلی می کنیم و هم کیک راحت پُف می کند.

همه مواد بخش کیک را با هم در دستگاه می ریزیم و هم می زنیم؛ آنقدر که یک مایع کشدار و غلیظ و خوشبو آماده شود.

در یک قالب یا ظرف کیک پزی که چرب و آردی شده، این مواد را می ریزیم. در فر تا نیم ساعت می ماند و می پزد. وقتی مواد به چوب خلال دندان نچسبد، درون اش هم پخته.

یک روش تنبلانه:یک روش این است که همه مواد را در یک قالب کیک بریزیم و بعد از پخت با چاقو از وسط ببریم. روش دیگر هم این است که از اول در دو قالب نازک 20 سانتیمتری بریزیم و بعد برای«ساختمان سازی کیک» دو کیک نازک متقارن و هم شکل داشته باشیم که روی هم می روند.

شکلات را در ظرفی با بخار آب، ذوب می کنیم. کره را هم آب می کنیم. هر دو کمی که سرد شد در ظرفی با هم مخلوط می شوند. خامه را می ریزیم و بعد دوباره در غذاساز، کیک شکلاتیهمه  مواد را همراه با شکر هم می زنیم. شکلات هر چه تلخ تر باشد، بهتر است.

وقتی کیک بعد از ده دقیقه  خنک شد، آرام با چاقوی تیز از وسط می بریم اش. اگر هم  دو کیک داریم، وسط آنها از این مایع شکلاتی که آماده کرده ایم، می مالیم. طبقه اول را برمی گردانیم و رویش را با بقیه مایع، ماله کشی می کنیم. نگران سوراخ ها و جای انگشت ها نباشید. همه با مواد روی پوشانده می شود و حتی تصویرش جذاب تر هم می شود.

در چند دقیقه، این مواد سفت می شود و کیک تبدیل به همان چیزی می شود که از پشت پنجره شیرینی فروشی ها و کافه ها، آدم را مجنون می کند.

کیک بعد از گرفتن مواد رویش، آماده است.

کیک شکلاتی سنتی نکات تکمیلی در مورد کیک شکلاتی

کیک شکلاتی جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کیک شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کیک شکلاتی سنتی

منبع : گوشه

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار