عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

سبک سنتی برای ژله کاور کردن

 

مواد  لازم :      

  600 میلی لیتر آب

   700 گرم شکر

   100 گرم گلوکز

       1 قاشق چای خوری پودر آگاراگا

       1 قاشق مربا خوری جوهر لیمو

طرز تهیه :

 یک ظرف فلزی  تمیز فاقد هرگونه چربی تهیه کنید آب را در آن بریزید روی اجاق با شعله کمی زیاد قرار دهید

 

پودر آگار و شکر را با هم مخلوط کرده به آب اضافه کنید  فقط 2 دور کامل هم بزنید. وقتی مواد به جوش آمد  گلوکز را اضافه کنید 7 دقیقه به جوشاندن ادامه دهید بعد از آن شعله را خاموش کنید

جوهر لیمو را به آرامی اضافه کنید با قاشق هم بزنید . وقتی ژله خنک شد بمدت 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید.

یک صافی یا پارچه بسیار ظریف تهیه کنید پهن کنید ژله را در آن بریزید و با فشار دست عبور دهید

برای کاور کردن روی کیک ،،، ژله را در ظرفی ریخته هم بزنید کمی آب ولرم اضافه کرده مجددا هم بزنید تا رقیق شود در صورت تمایل رنگ خوراکی اضافه کنید .برای تهیه ژله سفید 4 قاشق غذاخوری خامه زده شده به 1 کاسه ژله اضافه کنید هم بزنید

منبع .مسعود عمرانی


 

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار