عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

سبزی پلو ماهی مخصوص گیاهخواران

تحریریه پارسینه:شمایی که نمی‌توانید و نمی‌خواهید سبزی پلوی شب عید را با ماهی سرخ شده میل کنید، یک بار آن را با این پنیر خوش طعم گیاهی امتحان کنید. عاشقش می‌شوید.

مواد لازم:

    ۳ پيمانه برنج
    ۳ پيمانه سبزي پلويي خرد شده
    ۲ حبه سير ريز خرد شده
    ۱ ق چ رنده پوست پرتقال  
     ۶-۴ برش پنيرهالومي (براي هر نفر يك برش)
     آرد سوخاري به ميزان لازم
    ۲ ق س آبليمو
    ۱ عدد پياز متوسط رنده شده
    روغن به ميزان لازم
    ۱ ق چ  زردچوبه
    ۱ ق چ ادويه    
    ۱ ق چ  فلفل قرمز
    زعفران دم کرده به میزان لازم
    نمك به ميزان لازم
طرز تهیه:

۱. برنج را بشویید و  همراه نمك خيس كنيد. سبزي پلو را خيلي ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد. سير را هم كاملا ريز خرد و با سبزي مخلوط كنيد.   در قابلمه‌اي مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه كنيد. بعد از ١٢-١٠ دقيقه كه برنج جوشيد ،آن را آبكش كنید.  حالا سبزي و رنده پوست پرتقال را به برنج آبكش شده اضافه و به آرامي مخلوط كنيد.

۲.كف قابلمه روغن بریزید و ته‌ديگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزي و سير را روي آن ريخته و غذا را دم كنيد. در ظرفي پياز رنده شده و آبليمو را مخلوط كنید. برش‌هاي هالومي را هم در این مخلوط قرار دهيد و خوب با مواد آغشته كنيد تا طعم‌دار شوند.

۳.  در ظرفي دیگر آرد سوخاري، زردچوبه، ادويه، فلفل و نمك را مخلوط كرده و برش‌هاي هالومي طعم‌دارشده را در آن بغلتانيد و  سپس در روغن سرخ كنيد.    بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كرده و براي تزیين استفاده كنيد.   سبزي پلوی دم كشيده و آماده را در ديس كشيده با پلو زعفراني تزیين كنید و همراه هالومي‌هاي سرخ شده سرو كنيد .

از کجا بخریم؟

 پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید  

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار