فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید

این پیش غذای معطر هندی مناسب گیاه خواران بوده و برای سرو 4به تعداد نفر مناسب میباشد.
مواد لازم:
ماست½ 1 پیمانه
هویج رندهشده450 گرم
روغن نارگیل یا کره1 قاشق غذاخوری
دانۀ خردل سیاه1 قاشق چایخوری
کاری تازه8 عدد
زیرۀ سبز1 قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن یا کره را داخل یک تابۀ متوسط میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا ذوب شده و داغ شود، اما توجه نمایید که دود نکند. دانۀ خردل و زیره را داخل آن ریخته و در آن را میگذاریم تا به مدت 10 دقیقه بپزد و شروع به جز جز کرده و دانهها بترکد.کاری را به مواد اضافه کرده و 5 دقیقه تفت میدهیم تا عطر آن خارج شود. سپس هویج و نمک را به مواد اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه روی حرارت ملایم تفت میدهیم تا هویج حالت کریسپی پیدا کند.غذا را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف مورد نظر میریزیم.30 دقیقه آن را کنار میگذاریم تا خنک شود. سپس ماست را داخل آن ریخته و مخلوط میکنیم. پاچاتی آماده سرو میباشد.