عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

خاگینه گل نیلوفر یک دسر خوشمزه و سنتی

خاگینه گل نیلوفر یکی از انواع خاگینه ماست است که با استفاده از آرد، ماست، تخم مرغ و ... تهیه می‌شود. با طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر آشنا شوید.

خاگینه گل نیلوفر

خاگینه گل نیلوفر یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی است که مانند دیگر انواع خاگینه با استفاده از آرد، ماست، تخم مرغ و ... تهیه شده و در نهایت داخل شهد شکر غوطه‌ورد می‌شود. یکی از تفاوت‌های این خاگینه با بسیاری از دیگر انواع خاگینه در این است که خمیر آن بافت منسجم‌تری داشته و می‌توان آن را به راحتی قالب زد و درون روغن داغ سرخ کرد.

مواد لازم

آرد 2- 2.5 پیمانه
ماست نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع نصف پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق سوپ‌خوری
وانیل ¼ ق چای‌خوری
پودر پسته برای تزیین
سفیده تخم مرغ 1 عدد

مواد لازم برای تهیه شهد

آب 1.5 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
زعفران دم کرده 1 ق مرباخوری
گلاب 1 ق سوپ‌خوری
آبلیمو 1 ق سوپ‌خوری

خاگینه گل نیلوفر یک دسر خوشمزه و سنتی

طرز تهیه

برای تهیه خاگینه گل نیلوفر ابتدا باید تخم مرغ‌ها را درون ظرفی شکسته و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید. نیازی به همزن برقی نیست.
ماست را به همراه روغن مایع به تخم‌مرغ‌های زده‌شده اضافه کرده و خوب هم بزنید.
حالا بیکینگ پودر و آرد را باهم مخلوط کرده و الک کنید و کم‌کم به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه کنید.
آرد را باید تا جایی اضافه کنید که احساس کنید خمیر شروع به جمع ‌شدن و منسجم‌شدن کرده و می‌توان آن را دون چسبیدن به دست، با دست ورز داد. پس با دست کمی خمیر را ورز دهید.
وقتی خمیر به بافت مورد نظر رسید و دیگر به دست نچسبید، آن را داخل یک نایلون قرار داده و حدود 30 دقیقه به آن استراحت دهید.
بعد از 30 دقیقه، تکه‌ای از خمیر را جدا کرده و بین دو کیسه نایلون روی سطح کار قرار دهید و با وردنه آن را باز کنید تا برای قالب زدن آماده شود.
برای قالب زدن خمیر خاگینه گل نیلوفر از 3 قالب گرد یا گل در 3 سایز مختلف استفاده کرده و خمیر را قالب بزنید.
حالا با استفاده از چاقو برش‌هایی به صورت به علاوه روی خمیر بزنید اما سعی کنید خطوط برش به مرکز گل‌ها نرسند و خمیر از هم جدا نشود.
در این مرحله روغن مخصوص سرخ‌کردن را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا حسابی داغ شود و در این فاصله، گل‌برگ‌ها را با استفاده از سفیده تخم‌مرغ به هم بچسبانید به این صورت که باید با نوک انگشت، مرکز گل بزرگ‌تر را آغشته به سفیده تخم‌مرغ کنید و گل‌برگ متوسط را روی آن قرار دهید و دوباره گل‌برگ متوسط را با سفیده تخم مرغ مرطوب کنید و گل‌برگ کوچکتر را در مرکز آن قرار دهید.
سعی کنید برش‌هایی که روی خمیرها زدید به صورت مخالف روی هم قرار بگیرند.
در نهایت خمیر را که الان به صورت یک گل سه لایه درآمده را از روی سطح کار برداشته و با نوک انگشت قسمت مرکز آن را کمی فشار دهید.
وقتی روغن حسابی داغ شد، خمیر را داخل روغن داغ غوطه‌ور کنیدو
خمیر کم‌کم شروع به جوشیدن کرده و کمی پف می‌کند و در نهایت وقتی به رنگ طلایی درآمد باید آن را از داخل روغن بیرون آورده و داخل سبد آبکش بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
این کار را برای بقیه خمیر نیز انجام دهید و در فاصله‌ای که گل‌ها در حال خنک‌شدن هستند، با استفاده از آب، شکر، زعفران، گلاب و آبلیمو یک شهد رقیق تهیه کنید و گل‌های خنک‌شده را داخل شهد ولرم بیندازید تا شهد را به خود جذب کنند و شیرین شوند.
در پایان، روی گل‌ها را با پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید.
خاگینه گل نیلوفر شما آماده است. شما می‌توانید این خاگینه زیبا، ساده و بسیار خوشمزه را تهیه کرده و به عنوان صبحانه، عصرانه یا دسر میل نمایید. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید.

ستاره

اخبار مرتبط :

طرز تهیه خاگينه پياز

خاگینه تبریزی

خاگینه کردستان

خاگینه پیاز و فلفل دلمه ای

طرزتهیه خاگینه هویج

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...