عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

خاگینه گل نیلوفر یک دسر خوشمزه و سنتی

خاگینه گل نیلوفر یکی از انواع خاگینه ماست است که با استفاده از آرد، ماست، تخم مرغ و ... تهیه می‌شود. با طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر آشنا شوید.

خاگینه گل نیلوفر

خاگینه گل نیلوفر یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی است که مانند دیگر انواع خاگینه با استفاده از آرد، ماست، تخم مرغ و ... تهیه شده و در نهایت داخل شهد شکر غوطه‌ورد می‌شود. یکی از تفاوت‌های این خاگینه با بسیاری از دیگر انواع خاگینه در این است که خمیر آن بافت منسجم‌تری داشته و می‌توان آن را به راحتی قالب زد و درون روغن داغ سرخ کرد.

مواد لازم

آرد 2- 2.5 پیمانه
ماست نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع نصف پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق سوپ‌خوری
وانیل ¼ ق چای‌خوری
پودر پسته برای تزیین
سفیده تخم مرغ 1 عدد

مواد لازم برای تهیه شهد

آب 1.5 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
زعفران دم کرده 1 ق مرباخوری
گلاب 1 ق سوپ‌خوری
آبلیمو 1 ق سوپ‌خوری

خاگینه گل نیلوفر یک دسر خوشمزه و سنتی

طرز تهیه

برای تهیه خاگینه گل نیلوفر ابتدا باید تخم مرغ‌ها را درون ظرفی شکسته و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید. نیازی به همزن برقی نیست.
ماست را به همراه روغن مایع به تخم‌مرغ‌های زده‌شده اضافه کرده و خوب هم بزنید.
حالا بیکینگ پودر و آرد را باهم مخلوط کرده و الک کنید و کم‌کم به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه کنید.
آرد را باید تا جایی اضافه کنید که احساس کنید خمیر شروع به جمع ‌شدن و منسجم‌شدن کرده و می‌توان آن را دون چسبیدن به دست، با دست ورز داد. پس با دست کمی خمیر را ورز دهید.
وقتی خمیر به بافت مورد نظر رسید و دیگر به دست نچسبید، آن را داخل یک نایلون قرار داده و حدود 30 دقیقه به آن استراحت دهید.
بعد از 30 دقیقه، تکه‌ای از خمیر را جدا کرده و بین دو کیسه نایلون روی سطح کار قرار دهید و با وردنه آن را باز کنید تا برای قالب زدن آماده شود.
برای قالب زدن خمیر خاگینه گل نیلوفر از 3 قالب گرد یا گل در 3 سایز مختلف استفاده کرده و خمیر را قالب بزنید.
حالا با استفاده از چاقو برش‌هایی به صورت به علاوه روی خمیر بزنید اما سعی کنید خطوط برش به مرکز گل‌ها نرسند و خمیر از هم جدا نشود.
در این مرحله روغن مخصوص سرخ‌کردن را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا حسابی داغ شود و در این فاصله، گل‌برگ‌ها را با استفاده از سفیده تخم‌مرغ به هم بچسبانید به این صورت که باید با نوک انگشت، مرکز گل بزرگ‌تر را آغشته به سفیده تخم‌مرغ کنید و گل‌برگ متوسط را روی آن قرار دهید و دوباره گل‌برگ متوسط را با سفیده تخم مرغ مرطوب کنید و گل‌برگ کوچکتر را در مرکز آن قرار دهید.
سعی کنید برش‌هایی که روی خمیرها زدید به صورت مخالف روی هم قرار بگیرند.
در نهایت خمیر را که الان به صورت یک گل سه لایه درآمده را از روی سطح کار برداشته و با نوک انگشت قسمت مرکز آن را کمی فشار دهید.
وقتی روغن حسابی داغ شد، خمیر را داخل روغن داغ غوطه‌ور کنیدو
خمیر کم‌کم شروع به جوشیدن کرده و کمی پف می‌کند و در نهایت وقتی به رنگ طلایی درآمد باید آن را از داخل روغن بیرون آورده و داخل سبد آبکش بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
این کار را برای بقیه خمیر نیز انجام دهید و در فاصله‌ای که گل‌ها در حال خنک‌شدن هستند، با استفاده از آب، شکر، زعفران، گلاب و آبلیمو یک شهد رقیق تهیه کنید و گل‌های خنک‌شده را داخل شهد ولرم بیندازید تا شهد را به خود جذب کنند و شیرین شوند.
در پایان، روی گل‌ها را با پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید.
خاگینه گل نیلوفر شما آماده است. شما می‌توانید این خاگینه زیبا، ساده و بسیار خوشمزه را تهیه کرده و به عنوان صبحانه، عصرانه یا دسر میل نمایید. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید.

ستاره

اخبار مرتبط :

طرز تهیه خاگينه پياز

خاگینه تبریزی

خاگینه کردستان

خاگینه پیاز و فلفل دلمه ای

طرزتهیه خاگینه هویج

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

    پاستا پنه با سس پستو، نوعی فست فود خوشمزه و پرانرژی است که به سادگی و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه شده و به دلیل انرژی بالایی که دارد...

  • طرز تهیه پودینگ وانیلی

    مواد لازم: شکر: ۱/۳ پیمانه نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری شیر پرچرب: ۲ پیمانه زرده تخم مرغ: ۲ عدد کره نرم شده: ۲ قاشق غذاخوری وانیل: ۲ قاشق...

  • طرز تهیه کوفته سوبلی

    «تابناک باتو»  غذایی که امروز تصمیم گرفتیم تا به شما آموزش دهیم یکی از کوفته‌های خوشمزه است که به کوفته سوبلی ایتالیایی مشهور است. از مواد...

  • طرز تهیه انواع پودینگ؛ یکی از یکی خوشمزه‌تر

    برترین ها: پودینگ یا فرنی یک نوع غذا در نوع غیر شیرین و نوعی دسر در نمونه شیرین خودش است. این روز‌ها کلمه پودینگ به معنای یک دسر شیرین است در...

  • طرز تهیه ته دیگ مجلسی در طرح های شیک و زیبا

    ته دیگ مجلسی را می توان برای پلو و ماکارونی با استفاده از سبزیجات و مواد متنوعی درست کرد و با صرف کمی حوصله و خلاقیت، طرح های شیک و...

  • پیراشکی مرغ و کلم؛ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار

    برترین‌ها - زهرا موسوی: پیراشکی مرغ و کلم یک پیراشکی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف است. مرغ و کلم طعم دار شده یک فیلینگ عالی برای این پیراشکی...

  • طرز تهیه رول لازانیا

    مواد لازم برای رول لازانیا: پیاز ۱ عدد کرفس ۳ ساقه روغن زیتون به مقدار لازم گوجه فرنگی گیلاسی ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد ورق...

  • طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به ۳ روش

    سالاد روسی سالاد مخصوص شب عید روسی‌ها بوده و طعم و شکلی شبیه به سالاد الویه دارد. طرز تهیه سالاد روسی نیز تا حدی مشابه با سالاد الویه...

  • استیک ۱۲۰۰ دلاری در لاس وگاس+عکس

    این استیک ۱۲۰۰ دلاری گران‌قیمت در MB Steak رستورانی در هتل کازینوی "هارد راک" سرو می‌شود. این استیک که در واقع همراه با دنده با وزن ۱۶ پوندی است...

  • غذا‌های مخصوص ماه رمضان چیست؟

    کیوان بهرامی اظهار کرد: برای تقویت دهانه معده، همراه با فرنی، شله‌زرد یا شیربرنج‌تان کمی مربا بخورید، البته شاید برای کسانی که گرمی و خشکی...

  • نان لقمه‌ای شکم پر

    نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی خورده می‌شود و...

  • افطاری شب دوازدهم ماه رمضان؛ نان لقمه‌ای شکم پر

    برترین ها: نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی...

  • طرز تهیه سوپ اسفناج

    مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج ۱/۲ پیمانه جو پرک ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۱۵۰ گرم اسفناج ۴ پیمانه آب گوشت یا مرغ ۱/۲ پیمانه شیر در صورت...

  • طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی بور به ۳ روش

    رولت خرما با بیسکویت پتی بور یک دسر بسیار مقوی به خصوص برای کودکان است. می‌توانید در این دسر از مغزیجات هم استفاده کنید. این دسر را...

  • نوشیدنی‌های مخصوص ماه مبارک رمضان

    محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره نکات مهم برای داشتن تغذیه‌ای سالم در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: یکی از نکات بسیار مهم در تغذیه و به...

  • بهترین غذا برای سحری چیست؟

    نودالیت با طعمی شبیه به ماکارونی و تهیه شده از آرد گندم یکی از بهترین غذاها برای سحری است. این غذا به راحتی و در کمترین زمان حاضر...

  • مارمالاد زردآلو | آموزش طرز تهیه مارمالاد زردآلو

    مارمالاد زردآلو بسیار خوشمزه و بی نظیر است و می توانید در منزل آن را تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. مواد لازم برای...

  • طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به ۲ روش

    تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که در اصل با بیسکویت لیدی فینگر تهیه می‌شود اما می‌توان آن را با بیسکویت پتی بور نیز درست کرد. طرز تهیه...

  • تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

    برترین‌ها - ترجمه از زهرا موسوی: میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها...

  • طرز تهیه سالاد سزار سنسو

    طرز تهیه سالاد سزار سنسو مانند سالاد سزار است، ولی در سالاد سنسو به جای مرغ گریل شده از مرغ سوخاری پنیری یا ناگت مرغ استفاده می‌شود....

  • طرز تهیه شیرینی گل انار خوشمزه

    شیرینی گل انار یا باقلوای گل اناری، نوعی شیرینی است که درون خمیر آن با مواد میانی بسیار شیرین پر می‌شود. طرز تهیه شیرینی گل انار بسیار...

  • آموزش تهیه خرما ارده مخصوص افطار

    خرما عضو جدانشدنی سفره‌های سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقوی‌تر و...

  • طرز تهیه سالاد میوه بهاری به ۳ روش

    سالاد میوه بهاری را با ترکیب هر نوع میوه‌ی بهاری می‌توانید تهیه کنید. این سالاد را هم می‌توانید بدون سس میل کرده و هم می‌توانید یک سس...

داغ ترین اخبار