طرز تهیه خاگینه با شیره انگور خانگی یا دوشاب
خاگینه با شیره انگور نوعی خاگینه ساده است که به جای غوطهورشدن در شربت، روی آن شیره انگور میریزند. با طرز تهیه خاگینه با شیره انگور آشنا شوید.
خاگینه با شیره انگور یکی دیگر از انواع خاگینه تبریزی خوشمزه و مقوی است که بر خلاف همه خاگینهها نیازی به تهیه شربت غلیظ یا شهد ندارد بلکه باید روی خاگینههای آماده شده مقداری شیره انگور خانگی خوشمزه بریزید و آنها را سرو کنید.مواد اولیه و طرز تهیه این خاگینه اما مشابه دیگر انواع خاگینه است و تفاوت فقط در همان مورد است که گفته شد. شما برای تهیه این خاگینه میتوانید به جای ماست از شیر نیز استفاده کنید.خاگینه با شیره انگور را میتوان هم به صورت قالبی در فر و هم به صورت سرخشده تهیه کنید که این مورد به سلیقه شما بستگی دارد. در اینجا شما را با طرز تهیه خاگینه با شیره انگور یا دوشاب آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه خاگینه با شیره انگور:تخم مرغ1 عددآرد75 گرمماست125 گرمزعفران ساییدهنصف قاشق چایخوریبیکینگ پودر1 ق مرباخوریروغن مایعبه میزان لازمشیره انگوربه میزان لازم
خاگینه با شیره انگور خوشمزه و مقوی شما آماده سرواست. شما میتوانید این خاگینه را با پودر نارگيل تزیين کنيد و آن را به عنوان دسر، صبحانه یا عصرانه سرو نمایید.
امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را ببرید و از طعم این نوع خاگینه لذت ببرید.
گردآوری: مجله اینترنتی ستاره