عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه مربای پرتقال

طرز تهیه:

1. 3لیتر آب را در ظرفی ریخته یک قاشق سوپخوری نمک را داخل آن ریخته هم بزنید تا حل شود.

2. پرتقال‌ها را به صورت حلقه ای نازک برش داده به مدت 6 ساعت در آب نمک بخوابانید.

3. سپس از آب خارج کرده با آب سرد ساده بشویید.

4. شکر، آب و گلوکز را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و سپس شربت به جوش آید.

5. پرتقال‌ها را داخل شیره ریخته و زمان دهید تا مربا قوام آید.

6. آب پرتقال تازه را داخل مربا بریزید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید و مربای آماده را داخل شیشۀ استریل شده ریخته و در شیشه را ببندید و بعد از خنک شدن در یخچال نگهداری کنید.

نکته:

1. استفاده از گلوکز و آب پرتقال تازه موجب براق شدن شربت مربا می‌شود.

2. از جوشاندن بیش از حد ورقه‌های پرتقال جدا خودداری کنید چرا که شکل ظاهری آن فرم اصلی خود را از دست می‌دهد.

نوش جان

گردآوری و تنظیم: بهترینها


گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار