فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید

طرز تهيه:
1. پودر ژله را داخل ظرفي ريخته و يك پيمانه آب جوش روي آن بريزيد و با استفاده از همزن دستي هم بزنيد تا ذرات پودر داخل آب جپش حل شود. سپس آب يخ را داخل آن بريزيد و كنار بگذاريد.
2. براي تهيۀ ژله نارگيل آب سرد و شكر را در ظرفي ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا شكر حل شود. محلول آماده را روي پلاتين بريزيد و مجددا روي حرارت قرار دهيد تا ذرات ژلاتين نيز حل شود. سپس شير نارگيل را اضافه كرده و از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد تا خنك شود.
3. ژله نارگيل را داخل ليوان ريخته داخل يخچال قرا دهيد تا فرم بگيرد. اكنون انارهاي دانه شده را بين ليوان ها تقسيم كنيد و مجددا در يخچال قرار دهيد. در اين مرحله ژله انار را به آرامي روي انار بريزيد تا دانه هاي انار حركت نكند.
4. ژله آماده را به مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا فرم بگيرد.
5. در صورت تمايل ميتوانيد اين ژله را داخل قالب هاي فلزي آماده كرده و بعد از فرم گيري از قالب جدا كنيد.
6. اين دسر تا زمان مصرف در يخچال نگهداري شود.
نوش جان
گردآوري و تنظيم: بهترينها