طرز تهیه شربت سرکه شیره خوشمزه و گوارا
شربت سرکه شیره یکی از گواراترین شربتهای سنتی ایرانی است که از ترکیب شیره انگور و سرکه تهیه میشود. با طرز تهیه شربت سرکه شیره آشنا شوید.
سرکه شیره یکی از خوشطعمترین و محبوبترین شربتهای سنتی ایران است که از نظر طب سنتی هم غذاست و هم خاصیت دارویی دارد. سرکه شیره از ترکیب شیره انگور خالص و سرکه طبیعی (سیب یا انگور) تهیه میشود و با آب به صورت شربت مصرف میشود.
شربت سرکه شیره دارای انواع ویتامینها، قند طبیعی و دیگر املاح مورد نیز بدن است که باعث پیشگیری ودرمان کم خونی، تقویت مغز و اعصاب، ترمیم کننده بافتها و رفع کمبود ویتامینها و املاح مورد نیاز انسان خصوصاً گروه ب و باعث تقویت نیروی باروری، نطفه سازی، پیشگیری از انزال زود رس و توان وقدرت آمیزش جنسی و… می شود.
مواد لازم برای تهیه شربت سرکه شیره:سرکه سیب یا انگور1 ق غذاخوریشیره انگور5 ق غذاخوریآب1 لیوان
طرز تهیه شربت سرکه شیره با سرکه سیب:
شیره انگور و سرکه سیب را در یک لیوان آب کاملا مخلوط کنید تا شیره انگور حل شود و آن را به آرامی میل کنید.
طرز تهیه شربت سرکه شیره با سرکه انگور:
برای تهیه شربت سرکه شیره با سرکه انگور کافی است سرکه انگور خانگی را با شیره انگور به نسبت ۱ به ۱۰ ( شیره انگور ۱۰ برابر سرکه باشد ) مخلوط کرده و با هم بجوشانید تا چند قل بخورد. سپس این شربت را با کمی آب رقیق کرده و بنوشید.
درباره خواص شربت سرکه شیره چه میدانید؟
کاهش کلسترول مضر و تری گلیسیرید خونکمک به تناسب اندام در صورت مصرف مداوم تنظیم و کاهش قند خونبهبود وضعیت گوارش و اشتهای کسانی که میل به غذا ندارند توافق با همه مزاجها افزایش سطح هوشیاری و نشاط جسمیکمک به رفع کم خونی افزایش میل و توانایی جنسی از بین بردن لکههای پوستی و شفافیت پوستهضم کننده غذاها و ...جالب است بدانید که در منابع دینی از سرکه شیره به عنوان نوشابه امیرالمؤمنین (ع) یاد شده است. در کل میتوان شربت سرکه شیره و شربت سکنگبین یا سرکه انگبین را به عناون جایگزینی سالم و مناسب برای نوشابههای گازدار و صنعتی دیگر دانست.
امیدواریم با نگاهی دقیقتر و خریدارانهتر نسبت به تعلیمات طب سنتی، سلامت خود و خانوادهتان را تضمین نمایید.
گردآوری: مجله اینترنتی ستاره