عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

روش درست کردن شکلات پسته ای -آکا

آکاایران: در این بخش روش تهیه شکلات پسته ای را به شما اموزش خواهیم داد.

,روش درست کردن شکلات پسته ای,دلیل جمع شدن کیک خانگی,آموزش تهیه پاستیل خانگی,[categoriy]

روش درست کردن شکلات پسته ای -آکاروش درست کردن شکلات پسته ای,دلیل جمع شدن کیک خانگی,آموزش تهیه پاستیل خانگی,چگونه در خانه سس مایونز درست کنیم ؟,سالاد چغندر با پنیر,استانبولی پلو,

آکاایران: روش درست کردن شکلات پسته ای

طرز تهیه شکلات خوشمزه مکعبی پسته ای

شکلات بسیار شکیل و خوشمزه که می توانید آن را همراه پسته مخلوط کرده و بهترین ها را برای کودکان درست کنید. این مکعب هایی شکلاتی را همراه چای عصرانه میل کنید یا به عنوان جایزه به کودکان تان بدهید.

مواد لازم:

بیسکویت شکلاتی 220 گرم
شکلات 200 گرم
کره 175 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پودر نارگیل ⅓ پیمانه
پودر کاکائو ¼ پیمانه
مغز پسته ¼ پیمانه
شکر ½ پیمانه
شیره طلایی 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شکلات خوشمزه مکعبی پسته ایطرز تهیه:

1-شکلات های تلخ را ریز خرد کنید، کره های مورد نیاز برای روی شکلات را به تکه های کوچک برش بزنید. بیسکویت ها را کاملا خرد کنید.

2-ظرف مستطیلی با ابعاد 24×17 سانتی متری برای پخت شیرینی برداشته و روی سطح اش را کمی چرب کنید. کف ظرف را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید طوری که دو سانتی متر از کاغذ روی دیواره ها بالا بی آید.

3-برای تهیه پایه شکلات، 125 گرم کره، یک قاشق شیره طلایی و 100 گرم شکلات را در یک شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی مواد را هم زده اجازه دهید 4 تا 3 دقیقه پخت صورت گرفته و مواد کاملا یک نواخت شوند.

4-در همین بین بیسکویت ها، پودر کاکائو، پودر نارگیل، شکر و پسته ها را در یک کاسه ریخته و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط شکلات را به مواد درون کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شده و همه مواد به سس شکلات آغشته شوند. مخلوط را در ظرف ریخته

و با استفاده از پشت چنگال مواد را در سینی پخش کرده و کاملا فشرده کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید، و در فریزر بگذارید تا خود را ببندد.

برای تهیه رویه شکلاتی:
کره و باقی شکلات که برای روی شیرینی آماده کرده اید را در یک کاسه ضد حرارت ریخته و در حمام آب گرم بگذارید تا به روش بن ماری ذوب شوند، در همین هنگام به آرامی مواد را هم بزنید تا یک نواخت و نرم شوند. سپس شکلات گرم را روی شیرینی بریزید و دوباره به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید. وقتی شیرینی شما شکل مطلوب را به دست آورد از فریزر خارج کرده و با چاقوی داغ آن را به 24 تکه برش بزنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار