عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه لواشک آلو قرمز ترش و خوشمزه - آکا

آکاایران: دستور پخت لواشک آلو قرمز لواشکی مناسب برای ذائقه های ترش

اگه دلتون یه لواشک ترش و خوشرنگ و خوشمزه می خواد این مطلب که روش تهیه لواشک آلو قرمز هست را دنبال کنید.

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۱۶ نفر :

به گزارش آکاایران: آلو قرمز (۳) کیلوگرم
نمک (۳/۴) پیمانه

,[categoriy]

طرز تهیه لواشک آلو قرمز ترش و خوشمزه - آکاطرز تهیه لواشک آلو قرمز ترش و خوشمزه - آکا

آکاایران: طرز تهیه لواشک آلو قرمز ترش و خوشمزه

,[categoriy] طرز تهیه لواشک آلو قرمز :

ابتدا آلو ها را می شوییم و پس از خشک شدن آن ها را نصف می کنیم و هسته آن ها را جدا می کنیم.

,[categoriy]

سپس با کاغذ روغنی سینی فر را می پوشانیم و آلو هارا درون سینی قرار می دهیم و به مدت ۲۰ دقیقه با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم. ۵دقیقه آخر چک می کینیم که آلو ها نسوزد.

,[categoriy]

از فر خارج میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم آلو ها خنک شوند

,[categoriy]

در چند مرحله آلو هارا درون میکسر میریزیم
تا کاملا یک دست شود .

,[categoriy]

سپس همه پوره را درون ظرفی میریزیم .

,[categoriy]

ونمک را به آن اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم تا نمک حل شود.

,[categoriy]

پوره آلو را به قطر نیم سانتی متر به سینی منتقل میکنیم. سینی را با دو لایه کاغذروغنی(ویا پلاستیک) می پوشانیم و مایع صاف شده را درون سینی می ریزیم و به مدت یک الی سه روز سینی را در آفتاب و یا در هوای آزاد می گذاریم تا خشک شود. و یا حتی می توانید سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت ۱۲۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم نموده ایم به مدت ۲ ساعت قرار دهیم تا زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.

,[categoriy]

پس از خنک شدن لواشک ها را بوسیله پیتزا بر به اندازه دلخواه برش می دهیم و آن را رول میکنیم.

,[categoriy]

لواشک ترش و خوشمزه و از همه مهم تر بهداشتی

نوش جان

,[categoriy]

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار