فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید

خاگینه قالبی یکی از انواع خاگینههای خوشمزه و بسیار شیک و مناسب مهمانیهاست که با ماست تهیه میشود. با طرز تهیه خاگینه قالبی در فر آشنا شوید.
از گذشته، انواع خاگینه یا قیقناخها پای ثابت سفرههای مهمانی و مجالس رسمی و غیر رسمی تبریزیها بودهاند. خاگینهها تنوع بسیار زیادی دارند و به صورت ساده یا ترکیبی با مواد دیگر مثل میوهها یا مغزیجات تهیه میشوند. از جمله مشهورترین و پرطرفدارترین انواع خاگینههای خوشمزه و مقوی میتوان به خاگینه هویج، خاگینه موز، خاگینه رولتی مغزدار، خاگینه ساده، خاگینه گل رز مجلسی، خاگینه گل محمدی و ... اشاره نمود.طرز تهیه خاگینه قالبی:
برای تهیه خاگینه قالبی مثل دیگر انواع خاگینه ابتدا به سراغ تهیه شربت میرویم.برای تهیه شربت خاگینه، ابتدا 1 پیمانه شکر را با 1 پیمانه آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.سپس گلاب و کمی زعفران به آن افزوده، خوب مخلوط کنید.محلول را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا شربت کمی قوام بیاید.وقتی شربت کمی سرد شد، آن را داخل فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود.حالا فر را روشن کرده و دمای آن را روی 180 درجه تنظیم کنید.در فاصلهای که فر داغ میشود، تخممرغها را با همزن دستی بزنید.حالا ماست پرچرب و یک چهارم پیمانه روغن را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.در آخر آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کرده و کاملا مخلوط کنید.کف قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد را داخل قالب بریزید.قالب را حدود 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.بعد از پخت، قالب را از فر خارج کرده و همانطور که هنوز خاگینه داغ است، شربت را روی آن بریزید و ده دقیقه بعد از قالب جدا کنید.توصیه میشود برای تهیه این نوع خاگینه، ماست را با شیر جایگزین نکنید زیرا پوکشدن خاگینه به دلیل استفاده از ماست خواهد بود.
خاگینه قالبی شما آماده است. خاگینه قالبی را میتوانید با مقداری پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین و سرو کنید. امیدوارین این خاگینه خوشمزه را تهیه کرده و به عنوان صبحانه، عصرانه و یا دسر در مهمانی سرو کنید و از آن لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: گروه آشپزی ستاره