عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات


فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید


موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید، برای استفاده بر روی موهای صورت , بینی , ابرو و موهای بدن، شانه مخصوص برای کوتاه کردن و تمیز کردن اطراف گردن، شانه های مخصوص برای کوتاه کردن مو ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 99000 تومان

طرز تهیه خاگینه قالبی در فر

خاگینه قالبی یکی از انواع خاگینه‌های خوشمزه و بسیار شیک و مناسب مهمانی‌هاست که با ماست تهیه میشود. با طرز تهیه خاگینه قالبی در فر آشنا شوید.

از گذشته، انواع خاگینه‌ یا قیقناخ‌ها پای ثابت سفره‌های مهمانی و مجالس رسمی و غیر رسمی تبریزی‌ها بوده‌اند. خاگینه‌ها تنوع بسیار زیادی دارند و به صورت ساده یا ترکیبی با مواد دیگر مثل میوه‌ها یا مغزیجات تهیه می‌شوند. از جمله مشهورترین و پرطرفدارترین انواع خاگینه‌های خوشمزه و مقوی می‌توان به خاگینه هویج، خاگینه موز، خاگینه رولتی مغزدار، خاگینه ساده، خاگینه گل رز مجلسی، خاگینه گل محمدی و ... اشاره نمود. 
این بار قصد داریم طرز تهیه خاگینه قالبی را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه بوده و می‌تواند به فهرست دسرهای مخصوص مهمانی‌های شما تبدیل شده و یا به عنوان یک وعده عصرانه سالم و خوشمزه مصرف شود. طرز تهیه خاگینه قالبی، قیقاناخ، خاگینه رولتی، خاگینه هویج تبریزی، دسر خاگینه، عکس خاگینه قالبی مواد لازم برای تهیه خاگینه قالبی: آرد 4 ق غذاخوریشکر1 پیمانه تخم مرغ  3 عدد ماست پرچرب 3 ق غذاخوری گلاب3 ق غذاخوری  زعفرانبه میزان لازم  روغن1/4 پیمانه بیکینگ پودر 1 ق چای‌خوری  آبنصف پیمانه

طرز تهیه خاگینه قالبی:

برای تهیه خاگینه قالبی مثل دیگر انواع خاگینه ابتدا به سراغ تهیه شربت می‌رویم.برای تهیه شربت خاگینه، ابتدا 1 پیمانه شکر را با 1 پیمانه آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.سپس گلاب و کمی زعفران به آن‌ افزوده، خوب مخلوط کنید.محلول را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا شربت کمی قوام بیاید.وقتی شربت کمی سرد شد، آن را داخل فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود.حالا فر را روشن کرده و دمای آن را روی 180 درجه تنظیم کنید.در فاصله‌ای که فر داغ می‌شود، تخم‌مرغ‌ها را با همزن دستی بزنید.حالا ماست پرچرب و یک چهارم پیمانه روغن را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.در آخر آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کرده و کاملا مخلوط کنید.کف قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد را داخل قالب بریزید.قالب را حدود 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.بعد از پخت، قالب را از فر خارج کرده و همان‌‌طور که هنوز خاگینه داغ است، شربت را روی آن بریزید و ده دقیقه بعد از قالب جدا کنید.

توصیه می‌شود برای تهیه این نوع خاگینه، ماست را با شیر جایگزین نکنید زیرا پوک‌شدن خاگینه به دلیل استفاده از ماست خواهد بود. 

خاگینه قالبی شما آماده است. خاگینه قالبی را می‌توانید با مقداری پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین و سرو کنید. امیدوارین این خاگینه خوشمزه را تهیه کرده و به عنوان صبحانه، عصرانه و یا دسر در مهمانی سرو کنید و از آن لذت ببرید. نوش جان.

گردآوری: گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار