عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

خورش قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی … خورش قورمه سبزی به حق محبوب ترین و پرطرفدارترین خورشت ایرانی می باشد که از قدیم الایام مردم ایران زمین آنرا طبخ کرده و با خانواده از آن لذت می بردند .

خورش قرمه سبزی به دلیل وجود سبزی در کنار گوشت از نظر سلامتی یک غذای کاملا سلامت برای روده های شما به حساب می آید و وجود لوبیا در آن نعمت دارا بودن از انواع ویتامین ها را برای شما و خانواده با ارمغان می آورد .

مواد لازم برای تهیه خورش قورمه سبزی برای ۴ نفر :

۱ کیلو سبزی خورشتی ( تره , جعفری , گشنیز , شنبلیله , اسفناج , پیازچه و ریحان )

۱/۲ قاشق غذاخوری زردچوبه

۳۰۰ گرم گوشت سردست گوسفندی

۱ فنجان لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۱ عدد پیاز

۴ عدد لیمونی عمانی یا ۱ قاشق غذاخوری گرد لیمو

۱/۴ فنجان روغن

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه خورش قورمه سبزی :

از شب قبل لوبیاها را خیس می کنیم تا نفخ آنها گرفته شود . از یک ساعت قبل هم لیمو عمانی ها را خیس می کنیم .

در سبزی قورمه سبزی حتما پیازچه و ریحان را بگنجانید چون عطر و طعم استثنایی به خورش می دهد . اگر داخل سبزی شما پیازچه و ریحان نیست می توانید آنها را جدا خریداری کرده و در آن خرد کنید یا از این سبزی ها به صورت خشک استفاده کنید .

ابتدا سبزی را شسته و می گذاریم کاملا آب آن برود سپس خرد کرده در قابلمه ریخته و با شعله ملایم اجازه می دهیم کاملا تفت بخورد در این حین مرتب آنرا هم زده تا ته نگیرد .

این کار را تا مدتی انجام می دهیم که آب سبزی کاملا گرفته شده و رنگ آن سبزتیره شده باشد .

* فوت کوزه گری : در این مرحله اگر ۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک را تفت داده و به سبزی اضافه کنیم خورش ما عطر و بوی بهتری خواهد گرفت و اینکه هرچقدر بخواهید خورش شما سیاه تر باشد باید سبزی آنرا بیشتر تفت دهید .

در ادامه در قابلمه ای دیگرپیاز را خرد می کنیم و با روغن سرخ می کنیم تا کمی رنگ عوض کند سپس زردچوبه را اضافه می کنیم و گوشت را که قبلا به مربع های کوچک بریده ایم را اضافه می کنیم و به هم می زنیم و به مدت ۵ دقیقه می گذاریم با پیاز تفت بخورد تا بوی آن کاملا گرفته شود .

سپس گوشت و پیاز داغ را به سبزی ها اضافه کرده در ادامه لوبیاها و لیمو عمانی ها را اضافه می کنیم .

*  فوت کوزه گری : اگر از لیمو عمانی ها استفاده می کنید با یک چنگال چند سوراخ روی آنها ایجاد کنید .

سپس روی مواد حدودا ۵ لیوان آب جوش ریخته و می گذاریم به قل قل در بیاید سپس حرارت را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و به مدت ۳ ساعت اجازه می دهیم کاملا پخته شود .

نیم ساعت آخر به آن نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم .

نوش جان و لذت ببرید !

و در ادامه سبزی خوردن طراوت سفره غذا …

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه اسنک سوسیس پرطرفدار

    اسنک سوسیس و یا همان ساندویچ سوسیس از انواع فست فود‌های خوشمزه و پرطرفدار است و اگر شما به خوردن فست فود علاقه‌مند هستید بهتر است سوسیس را خودتان...

  • سوپ سبزیجات، یک سوپ فوق العاده برای رفع کم خونی

    کم خونی یکی از رایج‌ترین مشکلات بخصوص در میان بانوان است. طبق تحقیقات نیمی از خانم‌های باردار و خانم‌های بین ١٤ تا ٤٣ سال از این بیماری رنج...

  • طرزتهیه چای زردچوبه با لیمو برای کاهش وزن

    چای زردچوبه با لیمو برای کاهش وزن تنظیم کل سیستم گوارشی است. آن هم چنین سم زدایی کبد را بالا می‌برد و خاصیت ضد التهابی دارد. اگر عاشق نوشیدنی‌های...

  • ام اس را با غذایی خوشمزه و محلی ضربه فنی کنید

    قیمه نخود یکی از غذا‌های سنتی استان یزد بوده که حاوی انواع ویتامین‌های A.، C.، D.، E.، گروه ویتامین‌های B. مانند B. ۱، B. ۲، B. ۶، B. ۱۲، سدیم،...

  • طرز تهیه کاری سبزیجات پائیزی

    مواد لازم کاری سبزیجات پائیزی کدوحلوایی ۸۰۰ گرم کنسرو نخود ۱ قوطی ۴۰۰ گرمی پیاز قرمز ۱ عدد متوسط سیر ۲ حبه رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری پودر کاری...

  • طرز تهیه مربای انجیر به ۳ روش

    مربای انجیر نوعی مربا با ظاهری متنوع است که بسته به نوع انجیر و روش تهیه آن با عنوان مربای انجیر سیاه، مربای انجیر سفید، مربای انجیر...

  • طرز تهیه مربای انجیر خشک

    مواد لازم انجیر ۱ کیلوگرم آب ۱-۱.۵ پیمانه شکر ۷۰۰ گرم آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری عصاره وانیل یا گلاب مقداری دستور تهیه: ابتدا...

  • روش تهیه گراتین دوفینوس

    مواد مورد نیاز: ۶۰۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد پیاز متوسط ۱۳۰ میلی گرم خامه دوبل (خامه پر چرب) ۴۰ گرم پنیر پارمسان ۱ عدد برگ بو ۱ قاشق چای خوری نمک ۱...

  • طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه

    سوپ شلغم و قارچ از جمله سوپ های موثر در درمان و پیشگیری از سرماخوردگی است که خوردن آن در فصل سرما توصیه می‌شود. در تهیه این سوپ مغذی...

  • خوراک رشته و عدس قالبی

    مواد لازم برای خوراک رشته و عدس قالبی: عدس ۱۵۰ گرم سینه بوقلمون حبه‌ای خردکرده ۳۵۰ گرم نمک به میزان لازم زعفران حل کرده ۱ قاشق چایخوری پوست...