عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

خورش قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی … خورش قورمه سبزی به حق محبوب ترین و پرطرفدارترین خورشت ایرانی می باشد که از قدیم الایام مردم ایران زمین آنرا طبخ کرده و با خانواده از آن لذت می بردند .

خورش قرمه سبزی به دلیل وجود سبزی در کنار گوشت از نظر سلامتی یک غذای کاملا سلامت برای روده های شما به حساب می آید و وجود لوبیا در آن نعمت دارا بودن از انواع ویتامین ها را برای شما و خانواده با ارمغان می آورد .

مواد لازم برای تهیه خورش قورمه سبزی برای ۴ نفر :

۱ کیلو سبزی خورشتی ( تره , جعفری , گشنیز , شنبلیله , اسفناج , پیازچه و ریحان )

۱/۲ قاشق غذاخوری زردچوبه

۳۰۰ گرم گوشت سردست گوسفندی

۱ فنجان لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۱ عدد پیاز

۴ عدد لیمونی عمانی یا ۱ قاشق غذاخوری گرد لیمو

۱/۴ فنجان روغن

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه خورش قورمه سبزی :

از شب قبل لوبیاها را خیس می کنیم تا نفخ آنها گرفته شود . از یک ساعت قبل هم لیمو عمانی ها را خیس می کنیم .

در سبزی قورمه سبزی حتما پیازچه و ریحان را بگنجانید چون عطر و طعم استثنایی به خورش می دهد . اگر داخل سبزی شما پیازچه و ریحان نیست می توانید آنها را جدا خریداری کرده و در آن خرد کنید یا از این سبزی ها به صورت خشک استفاده کنید .

ابتدا سبزی را شسته و می گذاریم کاملا آب آن برود سپس خرد کرده در قابلمه ریخته و با شعله ملایم اجازه می دهیم کاملا تفت بخورد در این حین مرتب آنرا هم زده تا ته نگیرد .

این کار را تا مدتی انجام می دهیم که آب سبزی کاملا گرفته شده و رنگ آن سبزتیره شده باشد .

* فوت کوزه گری : در این مرحله اگر ۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک را تفت داده و به سبزی اضافه کنیم خورش ما عطر و بوی بهتری خواهد گرفت و اینکه هرچقدر بخواهید خورش شما سیاه تر باشد باید سبزی آنرا بیشتر تفت دهید .

در ادامه در قابلمه ای دیگرپیاز را خرد می کنیم و با روغن سرخ می کنیم تا کمی رنگ عوض کند سپس زردچوبه را اضافه می کنیم و گوشت را که قبلا به مربع های کوچک بریده ایم را اضافه می کنیم و به هم می زنیم و به مدت ۵ دقیقه می گذاریم با پیاز تفت بخورد تا بوی آن کاملا گرفته شود .

سپس گوشت و پیاز داغ را به سبزی ها اضافه کرده در ادامه لوبیاها و لیمو عمانی ها را اضافه می کنیم .

*  فوت کوزه گری : اگر از لیمو عمانی ها استفاده می کنید با یک چنگال چند سوراخ روی آنها ایجاد کنید .

سپس روی مواد حدودا ۵ لیوان آب جوش ریخته و می گذاریم به قل قل در بیاید سپس حرارت را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و به مدت ۳ ساعت اجازه می دهیم کاملا پخته شود .

نیم ساعت آخر به آن نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم .

نوش جان و لذت ببرید !

و در ادامه سبزی خوردن طراوت سفره غذا …

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • آموزش و طرز تهیه آش کشک پاییزی خوشمزه

    آش کشک پاییزی یکی از غذاهای محلی شهر فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه است و جزو مناطق باصفا و دیدنی ایران هستند. مواد لازم برای آش...

  • ازبین بردن بوی بد مرغ با چند ترفند ساده

    برخی افراد به بوی نامطبوع و زهم مرغ حساس بوده و از خوردن این گوشت سفید خودداری می‌کنند. در این مطلب چند روش ساده برای ازبین بردن بوی بد مرغ...

  • طرز تهیه آش کدو حلوایی به ۴ روش پرطرفدار

    کدو حلوایی در فصل زمستان برداشت می‌شود و بیشتر برای تهیه دسر‌های شیرین مورد استفاده قرار می‌گیرد. غذا‌های زیادی می‌توان با این ماده غذایی درست کرد،...

  • طرز تهیه ترشی میوه خشک

    طرز تهیه ترشی میوه خشک: من از میوه‌هایی که خشک کردم، ترشی درست کردم. راحت و آسان و خیلی خوشمزه، می‌شود از هر میوه‌ای دوست دارید استفاده...

  • طرز تهیه چکدرمه، غذای محلی ترکمن‌ها

    شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد. ترکمن‌ها از اقوام...

  • طرز تهیه آش کدو حلوایی به ۴ روش پرطرفدر

    آش کدو با استفاده از کدو حلوایی و در هر منطقه ای به سبک خاصی تهیه می‌شود. آش کدو حلوایی اصفهانی، گیلانی، قمی و یزدی انواع مختلف آن در...

  • آش بادمجان، یک آش سنتی اصیل ایرانی

    روزنامه ایران - ریزان صداقت: آش بادمجان یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است. اگر به غذا‌های درست شده با بادمجان مانند کشک و بادمجان و حلیم...

  • طرز تهیه چکدرمه، غذای محلی ترکمن ها

    وب‌سایت کاله: شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد....

  • رب به خانگی به روش سنتی

    حامد 4 ساعت پیش سس ها 7 بازدید یکی از رب هایی که در طب سنتی بسیار توصیه میشود رب به است. در ادامه مطلب زیر میخواهیم طرز تهیه...

  • طرز تهیه نان خوشمزه هندی

    مواد مورد نیاز: ¾ پیمانه آب گرم ۱ قاشق چای خوری مخمر خشک فعال ۳ قاشق چای خوری شکر ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری ماست ۲ و ¼ پیمانه آرد...