عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه پاستیل خانگی

طرز تهیه پاستیل،پاستیل خانگی

روشی دیگر برای تهیه پاستیل خانگی



مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی :پودر ژله هر طعمی که دوست دارید       یک بسته آب خیلی سرد (آب خیلی سرد موثر در شفافیت پاستیل )     ۱/۲ پیمانه * گلوکز       ۱/۴ پیمانه  پودر ژلاتین     ۲ قاشق غذاخوری

* گلوکز (گلوکز باعث می شود پاستیل منسجم تر شود) البته اختیاریه

طرز تهیه پاستیل خانگی :

اول آب سرد و گلوکز را خوب مخلوط کنید اگر دیدید حل نمی شود ایرادی ندارد پودر ژلاتین و پودر ژله را روی مخلوط آب و گلوکز بپاشید و مخلوط کنید و روی حرارت خیلی ملایم بگذارید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

حدود ۷ تا ۲۰ ثانیه از روی حرارت بردارید تا روی مایع به حالت کف سفید بوجود بیاید مراقب باشید اصلا نجوشد بعد شعله را خاموش کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا روی مایع یک لایه مایه سفید رنگ ببندد آن لایه را با احتیاط بردارید ( اگر اینکار را نکنید پاستیل تان کدر می شود و دیگه شفاف نیست ).

وقتی کامل آن لایه را برداشتید می توانید در جاسسی هایی که نوک باریک دارند بریزید و با کمک آن در قالبهای مخصوص منتقل کنید کمی در محیط بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد می توانید به یخچال منتقل کنید بعد از ۲تا۳ ساعت کامل خودش را گرفته و طعم آن عالی است.

وقتی که مواد پاستیل را مخلوط کردید و روی حرارت گذاشتید شبیه شکل زیر می شود.

 

طرز تهیه پاستیل،پاستیل خانگیوقتی که مواد پاستیل را مخلوط کردید و روی حرارت گذاشتید به این شکل می شود

نکته برای تهیه پاستیل :

برای تهیه پاستیل بهتر است از قالب های سیلیکونی استفاده کنید تا راحتتر از قالب خارج کنید.

 

طرز تهیه پاستیل،پاستیل خانگی

منبع : بیتوته

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار