فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید

اين سس براي استفاده با ژامبون، بوقلمون و مرغابي مناسب است.
مواد لازم:
كره: 100 گرم
آرد گندم: يك قاشق سوپخوري
آب گوشت مرغابي يا بوقلمون: 1 پيمانه
آب پرتقال:2 پيمانه
رنده پوست پرتقال: يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه:
كره را در ظرف لعابي بريزيد و روي حرارت قرار داده تا آب شود.
آرد را اضافه نموده و مرتب هم بزنيد تا كمي طلائي شود.
آب گوشت و آب پرتقال را مخلوط كرده و كمكم داخل آرد سرخ شده بريزيد و مرتب به هم بزنيد تا سس كمي غليظ شود.
رنده پوست پرتقال و نمك و فلفل را اضافه نماييد و بعد از به جوش آمدن مواد، سس را از روي حرارت برداريد.
در صورت تمايل ميتوانيد يك تا دو قاشق سوپخوري شكر داخل اين سس بريزيد.
اين سس براي استفاده با ژامبون، بوقلمون و مرغابي مناسب
است.
براي سرو گوشت از اين سس هم ميتوانيد استفاده كنيد: سس كره سبز، تجربهاي خوشمزه
نوش جان