عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

اين سس شما را شگفت‌زده مي‌كند+طرز تهيه

اين سس براي استفاده با ژامبون،‌ بوقلمون و مرغابي مناسب است.

مواد لازم:

كره: 100 گرم

آرد گندم: يك قاشق سوپخوري

آب گوشت مرغابي يا بوقلمون: 1 پيمانه

آب پرتقال:‌2 پيمانه

رنده پوست پرتقال: يك قاشق چايخوري

نمك و فلفل: ‌به مقدار لازم

اين سس شما را شگفت‌زده مي‌كند+طرز تهيه


طرز تهيه:

كره را در ظرف لعابي بريزيد و روي حرارت قرار داده تا آب شود.

آرد را اضافه نموده و مرتب هم بزنيد تا كمي طلائي شود.

آب گوشت و آب پرتقال را مخلوط كرده و كم‌كم داخل آرد سرخ شده بريزيد و مرتب به هم بزنيد تا سس كمي غليظ شود.

رنده پوست پرتقال و نمك و فلفل را اضافه نماييد و بعد از به جوش آمدن مواد،‌ سس را از روي حرارت برداريد.

در صورت تمايل مي‌توانيد يك تا دو قاشق سوپخوري شكر داخل اين سس بريزيد.

اين سس براي استفاده با ژامبون،‌ بوقلمون و مرغابي مناسب است.

براي سرو گوشت از اين سس هم مي‌توانيد استفاده كنيد: سس كره سبز،‌ تجربه‌اي خوشمزه

نوش جان

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار