عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

فوت و فن‌های پخت کتلت خوشمزه ایرانی

- از گوشت نیم چرب استفاده کنید گوشت بدون چربی کتلت را خشک می‌کند.

- گوشت کتلت باید از سیب زمینی بیشتر باشد (می‌خواهیم کتلت درست کنیم نه کوکو سیب زمینی).

- هم می‌توانید از سیب زمینی پخته و هم خام استفاده کرد (البته سیب زمینی خام بهتر از سیب‌زمینی پخته است).

- کتلت اصیل باید به شکل بیضی درست شود.

- برای خوشمزه‌تر شدن کتلت از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه‌های‌تان استفاده کنید.

- زیره علاوه بر خوش بو کردن و خوشمزه کردن کتلت سردی گوشت و سیب زمینی را خنثی می‌کند.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار