عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه

پاییز، فصل به بازارآمدن زرشک تازه و خوشمزه است. با خواندن این مطلب خواهید توانست با استفاده از زرشک تازه، یک مارمالاد زرشک خوشمزه تهیه کنید.

مارمالاد به نوعی همان مرباست با این تفاوت که در تهیه مربا میوه را به صورت درسته یا قاچ‌شده استفاده می‌کنند اما برای تهیه مارمالاد باید میوه‌ها را کاملا له و یکدست نمود و البته برای قوام مارمالاد از پودر ژلاتین استفاده می‌شود.

از جمله خوشمزه‌ترین خوراکی‌هایی که در فصل پاییز با استفاده از میوه‌های پاییزی می‌توان تهیه کرد، انواع ترشی و مربا و مارمالاد است که البته یکی از خوشمزه‌ترین آن‌ها؛ مارمالاد زرشک است. در ادامه طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه را برای شما تهیه کرده‌ایم که امیدواریم بتوانید از آن استفاده کنید و یک مارمالاد خوش رنگ و خوشمزه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد زرشک با زرشک تازه:زرشک تازه500 گرمشکر1-2 کیلووانیلنصف ق چای‌خوریآب2 پیمانهپودر ژلاتین2 ق غذاخوریآبلیمو ترش2 ق غذاخوریطرز تهیه مارمالاد زرشک، مارمالاد، مربای زرشک، خواص زرشک، مضرات زرشک، ترشی زرشک طرز تهیه مارمالاد زرشک با زرشک تازه:برای تهیه مارمالاد زرشک ابتدا پودر ژلاتین را داخل ته استکان آب سرد ریخته و ظرف را روی کتری بگذارید تا به روش بن ماری حل شود. آب و شکر را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا به جوش آمده و کمی غلیظ شود.سپس زرشک‌های پاک‌شده و شسته‌شده را داخل آن بریزید و فقط 2 دقیقه بجوشانید تا زرشک پخته شود.مواطب باشید که زمان جوشاندن زرشک بیش از 2 دقیقه نشود زیرا رنگ قرمز مارمالاد شما بسته به این دو دقیقه است و در غیر این صورت رنگ آن تیره خواهد شد.حالا دو راه پیش رو دارید؛ یکی این‌که زرشک‌های جوشانده‌شده را از صافی رد کنید تا دانه‌های تیره جدا شوند، یا این‌که کل مایه را داخل مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا یک‌دست شود.در این مرحله، در صورت تمایل، وانیل را به مایه صاف و یک‌دست شده داخل مخلوط‌کن اضافه کرده و هم بزنید.حالا  ژلاتین حل‌شده را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه کوتاه کل مواد را بجوشانید تا وانیل و ژلاتین داخل مارمالاد یکدست شوند و مارمالاد به غلظت مورد نظر برسد.زرشک تازه، طعم ترشی دارد با این‌حال برای جلوگیری از کپک‌زدن مارمالاد می‌توانید مقداری آبلیمو نیز به آن اضافه کنید. در نهایت شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مارمالاد داخل همان ظرف خنک شود و سپس آن را به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید.روز بعد، مارمالاد را داخل شیشه استریل بریزید و در جای خنک قرار دهید. مارمالاد زرشک شما آماده است. می‌توانید از ان برای تزیین انواع بستنی، دسر، تارت و شیرینی استفاده نمایید. نوش جان.چند نکته مهم برای تهیه مارمالاد زرشک:فراموش نکنید که جوشاندن بیش از حد زرشک، رنگ مربا یا مارمالاد شما را تیره خواهد کرد.در صورت تمایل می‌توانید وانیل را از مواد اولیه حذف کنید.میزان شکر این مارمالاد باید 3 برابر زرشک باشد اما در صورتی که بخواهید مارمالاد ترش‌تر یا شیرین‌تری داشته باشید می‌توانید مقدار شکر را تغییر دهید.

مارمالاد خوشمزه زرشک را می‌توان به راحتی تهیه کرد اما رعایت نکات ظریف ذکرشده برای داشتن یک مارمالاد خوش‌رنگ و خوشمزه ضروری است. امیدواریم این دستور تهیه برای شما مفید واقع شود و بتوانید یک مارمالاد پاییزه خوشمزه و با کیفیت تهیه کنید.

گردآوری: گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • ساده ترین دستور کیک براونی

    مواد مورد نیاز: ۱۱۰ گرم کره + ۱ قاشق چای خوری کره برای چرب کردن ظرف کیک ۱۷۰ گرم شکلات تلخ یا نیمه شیرین ۱ و ¼ پیمانه شکر ۱ قاشق چای خوری وانیل ۳...

  • طرز تهیه متفاوت درست کردن استاک مرغ خوشمزه

    استاک‌ها یکی از ارکان مهم در آشپزی هستند. شاید به جرات بتوان گفت که در بعضی از غذا‌ها یک استاک خوب و اصولی پنجاه درصد طعم و کیفیت غذای...

  • طرز تهیه متفاوت درست کردن استاک مرغ خوشمزه

    استاک‌ها یکی از ارکان مهم در آشپزی هستند. شاید به جرات بتوان گفت که در بعضی از غذا‌ها یک استاک خوب و اصولی پنجاه درصد طعم و کیفیت غذای...

  • نوشیدنی‌های مفید برای شروع صبحی سالم

    براساس گزارش «مدیکال دیلی»، شاید شما قصد داشته باشید کافئین را ترک کنید یا شرایط پزشکی شما به گونه‌ای است که باید مصرف کافئین و قهوه را کاهش دهید....

  • آموزش پخت ساده شیرینی سنتی نان چایی قزوین

    مواد لازم برای شیرینی نان چایی آرد به میزان لازم کره ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد پودر قند ۱ پیمانه ماست ۱ قاشق سوپخوری بکینگ پودر ۱ دوم...

  • طرز تهیه نان فرانسوی سنتی

    مواد لازم نان فرانسوی سنتی ۱/۲ عدد مخمر خشک ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱/۵ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق غذا خوری آب ۲ فنجان آب گرم ۴۵ درجه سانتی...

  • طرز تهیه نان فرانسوی سنتی

    مواد لازم نان فرانسوی سنتی ۱/۲ عدد مخمر خشک ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱/۵ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق غذا خوری آب ۲ فنجان آب گرم ۴۵ درجه سانتی...

  • روش تهیه لبو و شلغم در مایکروفر

    مواد لازم: چغندر: یک کیلو آب: نصف پیمانه شکر: به میزان دلخواه طرز تهیه لبو: چغندر‌ها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید....

  • طرز تهیه هویج پلو با گوشت

    مواد لازم گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم برنج: ۴ پیمانه پیاز: یک عدد بزرگ سیر: چند حبه فلفل قرمز و سیاه و...

  • روش فریز کردن لوبیا سبز

    فریز کردن لوبیا سبز را تنها در چند مرحله بسیار ساده انجام دهید. ۱- تا جایی که می‌توانید لوبیا سبز‌ها را تازه انتخاب کنید. ۲- لوبیا سبز‌ها...

  • روش فریز کردن لوبیا سبز

    فریز کردن لوبیا سبز را تنها در چند مرحله بسیار ساده انجام دهید. ۱- تا جایی که می‌توانید لوبیا سبز‌ها را تازه انتخاب کنید. ۲- لوبیا سبز‌ها...

  • طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم ترش و شیرین

    همانطور که می‌دانید لواشک را می‌توان با انواع میوه‌های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی‌ها و تنقلات...

  • طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم ترش و شیرین

    همانطور که می‌دانید لواشک را می‌توان با انواع میوه‌های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی‌ها و تنقلات...

  • معرفی چند غذا برای معده درد

    غذا برای معده درد شامل خوراک‌هایی است که می‌تواند در کنار درمان‌های دارویی در تسکین درد معده موثر باشد و تا حدودی از غشای داخلی معده...

  • طرز تهیه استانبولی با لوبیا سبز

    مواد لازم برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد سیر ۱ حبه ادویه ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز...

  • طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی

    طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی به گزارش «تابناک با تو»؛ هر شهر و استانی برای خودش نشانه هایی دارد. به نحوی که شناسنامه آن شهر محسوب...

  • طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده

    تقریبا همه ما از خوردن انواع پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده لذت می‌بریم و محبوبیت این نوع غذا بر کسی پوشیده نیست. در این مطلب طرز تهیه سه...

  • دسر زغال اخته؛ تقویت کننده عالی سیستم ایمنی بدن

    دسر زغال اخته حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، تانن، قند مانند گلوکز،...

  • دسر زغال اخته؛ تقویت کننده عالی سیستم ایمنی بدن

    دسر زغال اخته حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، تانن، قند مانند گلوکز،...

  • طرز تهیه ترشی سیر هفت ساله فوری

    مواد لازم سیر ۵۰۰ گرم سرکه بالزامیک ۲ پیمانه سرکه خرما ۲ پیمانه سس سویا ۲-۳ قاشق غذاخوری دستور تهیه: ریشه بوته سیر و لایه ضخیم رویی آن را...

  • طرز تهیه ترشی سیر هفت ساله فوری

    مواد لازم سیر ۵۰۰ گرم سرکه بالزامیک ۲ پیمانه سرکه خرما ۲ پیمانه سس سویا ۲-۳ قاشق غذاخوری دستور تهیه: ریشه بوته سیر و لایه ضخیم رویی آن را...

  • روش تهیه‌ی سیزر سالاد

    مواد اولیه: سینه مرغ=۱ عدد کاهو خرد شده=به مقدار لازم کلم برگ خلال شده=به مقدار لازم لیمو=۲ عدد آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری سس مایونز=۲ قاشق...

  • روش تهیه‌ی سیزر سالاد

    مواد اولیه: سینه مرغ=۱ عدد کاهو خرد شده=به مقدار لازم کلم برگ خلال شده=به مقدار لازم لیمو=۲ عدد آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری سس مایونز=۲ قاشق...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده

    تقریبا همه ما از خوردن انواع پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده لذت می‌بریم و محبوبیت این نوع غذا بر کسی پوشیده نیست. در این مطلب طرز تهیه سه...

  • طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی

    طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی به گزارش «تابناک با تو»؛ هر شهر و استانی برای خودش نشانه هایی دارد. به نحوی که شناسنامه آن شهر محسوب...

  • طرز تهیه استانبولی با لوبیا سبز

    مواد لازم برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد سیر ۱ حبه ادویه ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز...

  • معرفی چند غذا برای معده درد

    غذا برای معده درد شامل خوراک‌هایی است که می‌تواند در کنار درمان‌های دارویی در تسکین درد معده موثر باشد و تا حدودی از غشای داخلی معده...

  • طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم ترش و شیرین

    همانطور که می‌دانید لواشک را می‌توان با انواع میوه‌های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی‌ها و تنقلات...

  • طرز تهیه لواشک انار خانگی با طعم ترش و شیرین

    همانطور که می‌دانید لواشک را می‌توان با انواع میوه‌های مختلف نظیر آلو و سیب و کیوی و زرد آلو و … تهیه کرد. لواشک انار از انواع خوراکی‌ها و تنقلات...

  • روش فریز کردن لوبیا سبز

    فریز کردن لوبیا سبز را تنها در چند مرحله بسیار ساده انجام دهید. ۱- تا جایی که می‌توانید لوبیا سبز‌ها را تازه انتخاب کنید. ۲- لوبیا سبز‌ها...

  • روش فریز کردن لوبیا سبز

    فریز کردن لوبیا سبز را تنها در چند مرحله بسیار ساده انجام دهید. ۱- تا جایی که می‌توانید لوبیا سبز‌ها را تازه انتخاب کنید. ۲- لوبیا سبز‌ها...

  • طرز تهیه هویج پلو با گوشت

    مواد لازم گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم برنج: ۴ پیمانه پیاز: یک عدد بزرگ سیر: چند حبه فلفل قرمز و سیاه و...

  • روش تهیه لبو و شلغم در مایکروفر

    مواد لازم: چغندر: یک کیلو آب: نصف پیمانه شکر: به میزان دلخواه طرز تهیه لبو: چغندر‌ها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید....