عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز تازه

فصل پاییز فصل به بازاز آمدن زرشک تازه و خوشمزه و موقع تهیه انواع خوراکی‌ها با زرشک است. اینجا طرز تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز را خواهید دید.

 زرشک میوه خوشمزه و پرخاصیت پاییزی است که در انواع مختلف؛ زرشک قرمز و زرشک سیاه در دسترس است. در گذشته  زرشک بیشتر مصرف دارویی داشته اما امروزه اکثرا به عنوان چاشنی غذا از آن استفاده می‌شود و انواع خوراکی‌های ترش و ملس خوشمزه مانند مربای زرشک، لواشک زرشک، آب زرشک، دمنوش زرشک و ... با استفاده از آن تهیه می‌شود.

با توجه به شروع فصل فروش زرشک تازه، قصد داریم طرز تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز تازه و خوشمزه را به شما آموزش دهیم و امیدواریم از این آموزش نهایت بهره را ببرید.

مواد لازم برای تهیه مربای زرشک:زرشک تازه250 گرمشکر700 گرموانیل1/2 ق چای‌خوریآب2 پیمانهمربای زرشک، طرز تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز، مربا زرشک، آب زرشک، دمنوش زرشک، خواص زرشک

طرز تهیه مربای زرشک:

تهیه مربا با زرشک تازه کمی سخت و زمان‌بر است اما به نتیجه کار می‌ارزد با این حال شما می‌توانید از زرشک پلویی خشک‌شده برای این کار استنفاده کنید که به این ترتیب، سرعت کار بالاتر رفته و زحمت پاک‌کردن خار و خاشاک را نخواهید داشت.
برای تهیه مربای زرشک با زرشک تازه باید ابتدا زرشک‌ها را حسابی پاک کرده و بشویید.برای پاک‌کردن و شستن زرشک‌ها می‌توانید آن‌ها را داخل یک تشت آب بریزید. این کار باعث می‌شود خاک و برگ‌ها در زیر آب باقی بمانند و زرشک‌ها روی آب بیایند و تمیزکردن آن‌ها آسان‌تر شود. سپس در چند مرحله، خارهای باقی مانده، زرشک‌های خراب و برگ‌های ریز را جدا کرده و مابقی زرشک‌ها را از صافی بگذرانید و بشویید.

در مرحله بعد، دم زرشک‌ها را جدا کنید. 

وقتی زرشک‌ها شسته و آماده شد، آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا حدود 10 دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود.

بعد از 10 دقیقه، زرشک‌ها را به شربت قوام آمده اضافه کنید و فقط 2 دقیقه آن‌ها را بجوشانید.

سپس ظرف را فورا از رور حرارت بردارید و در صورت تمایل وانیل را به آن اضافه کنید. 

خلی کم، مربا را با یک قاشق چوبی به آرامی هم بزنید. 

مربای زرشک خوش‌رنگ و خوشمزه شما آماده است. کمی صبر کنید تا مربا خنک شود و بعد آن را داخل ظروف تمیز دردار بریزید و در یخچال نگه دارید.

نکات مهم درباره طرز تهیه مربای زرشک:

در طول پخت مربا، به هيچ وجه مربا را هم نزنيد زیرا زرشک‌ها له می‌شوند. در صورت تمایل می‌توانید وانیل را حذف کرده و یا به جای آن از دانه هل استفاده کنید.برای پخت مربا از ظرف لعابی یا شیشه‌ای استفاده کنید. برای آب‌بندی در شیشه مربا و اطمینان از وکیوم بودن آن بهتر است شیشه مربا را به مدت 5 تا 6 ساعت، به صورت وارونه بیرون از یخچال قرار دهید. این کار ماندگاری مربای زرشک را بیشتر می‌کند. 1 کیلو زرشک پاک‌شده حدود 1.5 کیلو مربای زرشک می‌دهد.

مربای زرشک یکی از خوشمزه‌ترین انواع مرباهاست و طعم ملس و متفاوتی دارد و همان‌طور که دیدید طرز تهیه آن ساده اما بسیار حساس است. باید مواظب باشید که بعد از ریختن زرشک داخل شربت، بیش از 2 دقیقه به طول نکشد زیرا رنگ زیبای این مربا با زمان جوشیدن زرشک رابطه مستقیم دارد. امیدواریم با این توضیحات، این مربای خوش‌رنگ و خوشمزه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

گردآوری: گروه آشپزی ستاره


گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار