عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

ماهي انگشتي،‌ يك غذاي شيك و مجلسي

ماهي را به قطعات يكدست به بلندي 10 سانتي متر و ضخامت 1 سانتي متر خرد نموده،‌ شسته و خشك مي‌كنيم.

امتیاز خبر: 18 از 100 تعداد رای دهندگان 7

بهترين‌ها:
مواد لازم:
شير ماهي (فيله ماهي): 500 گرم
نمك و فلفل:‌به ميزان لازم
سويا سس: 2 قاشق سوخوري
پنير پارمسان:‌ 100 گرم
آرد سوخاري:  300 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سفيد:  100 گرم
روغن: به ميزان لازم
ماهي انگشتي،‌ يك غذاي شيك و مجلسي

طرز تهيه:

ماهي را به قطعات يكدست به بلندي 10 سانتي متر و ضخامت 1 سانتي متر خرد نموده،‌ شسته و خشك مي‌كنيم.
كمي نمك و فلفل به سويا سس اضافه نموده و به وسيله قلمو روي ماهي بماليد.
پنير را رنده كرده و با آرد سوخاري مخلوط مي كنيم.
تخم مرغ را همراه كمي نمك به هم مي زنيم.
قطعات ماهي را در آرد غلطانده،‌ سپس در تخم مرغ زده شده مي زنيم. بعد در مخلوط پنير و آرد سوخاري غلطانده و در روغن داغ با حرارت ملايم خوب سرخ ميكنيم.
ماهي را در ظرف گودي مرتب و منظم چيده و آن را تزئين مي كنيم.

نوش جان
بهترين‌ها

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار