عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه خاگینه پاپیونی

خاگینه پاپیونی، خاگینه موز، خاگینه رولتی، خاگینه ساده، کیک خاگینه و ... جزو مشهورترین انواع خاگینه هستند. با طرز تهیه خاگینه پاپیونی آشنا شوید.

خاگینه یکی از دسر‌های سنتی خوشمزه آذربایجان است که امروزه به عنوان دسر، صبحانه و یا عصرانه در سایر نقاط کشور نیز مصرف می‌شود. طرز تهیه این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده است. به طور کلی برای تهیه خاگینه ساده از ترکیب شیر، آرد و تخم مرغ استفاده می‌شود.

ترکیب شیر و تخم مرغ به همراه مواد غذایی دیگر از قبیل بعضی میوه‌ها و سبزیجات مانند موز، هویج، ذرت و مغزهایی مانند گردو و پسته، این دسر را به مجموعه‌ای باارزش از مواد مغذی تبدیل کرده که به ویژه می‌توان از آن به عنوان صبحانه یا دسری سالم برای کودکان استفاده نمود.

در ادامه طرز تهیه یکی از خوشمزه‌ترین و مجلسی‌ترین انواع خاگینه یعنی خاگینه پاپیونی را به شما آموزش می‌دهیم که از نظر مواد اولیه و طرز تهیه بسیار شبیه به گوش فیل است اما در برخی جزییات با یکدیگر تفاوت دارند.مواد لازم برای تهیه خاگینه پاپیونی:آردبه میزان لازمشیر1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)زرده تخم مرغ2 عددبیکینگ پودر1 ق مرباخوریوانیل1/4 ق مرباخوریروغن مایع2 ق سوپ‌خورینمک1 پینچ
طرز تهیه خاگینه پاپیونی، خاگینه، تهیه خاگینه، خاگینه کیکی، خاگینه موز، کیک خاگینه، پخت خاگینه
مواد لازم برای تهیه شربت خاگینه پاپیونی:آب 1پیمانهشکر2 پیمانهزعفران دم کرده2 ق سوپ‌خوریآبلیمو ترش1 ق سوپ‌خوریطرز تهیه خاگینه پاپیونی:برای تهیه خاگینه پاپیونی، ابتدا زرده‌های تخم مرغ را با مقدار خیلی کمی نمک و وانیل مخلوط کنید.بیکینگ پودر را داخل شیر ریخته و  حل کنید.شیر را به زرده‌ها اضافه کنید. روغن مایع را هم داخل مواد بریزید و مخلوط کنید. آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تاجایی که چسبندگی خمیر  گرفته شده و به دست نجسبد و در عین حال نرم و لطیف باشد.روی خمیر را با پارچه ضخیم پوشانده و یا آن را داخل نایلون قرار دهید و به مدت یک ساعت در جای نسبتا گرمی استراحت دهید.بعد از 1 ساعت استراحت، خمیر را برداشته و به ضخامت 2 تا 3 میلی‌متر باز کنید.خمیر بازشده را به شکل مستطیل‌های 3 در 5 سانتی‌متری برش دهید.با کمی فشار دست در مرکز این مستطیل‌ها خمیر به شکل پاپیون در میاد.می‌توانید مقداری از خمیر را نیز به صورت یک مستطیل باریک در آورده و برای هریک از این پاپیون‌ها یک بند خمیری نیز در وسط قرار دهید.حالا روغن را در ظرفی با ارتفاع مناسب ریخته میریزیم و صبر کنید تا گرم شود. ظرف شیرجوش برای این‌کار مناسب است.خمیرهای برش خورده را در روغن داغ انداخته و سرخ کنید.هر یک از پاپیون‌ها را بعد از سرخ‌شدن، داخل صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.حالا نوبت تهیه شربت خاگینه است.آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود.آب لیموترش و زعفران را به شربت اضافه کرده و و پس از دو تا سه جوش از روی حرارت بردارید.خاگینه‌های نیمه گرم را داخل شربت داغ بیندازید و پس از چند دقیقه از آن خارج کنید.خاگینه شما آماده است. می‌توانید روی آن‌ها را با مقداری پودر پسته تزیین کرده و پس از سرد‌شدن میل کنید.

نکاتی درباره طرز تهیه خاگینه پاپیونی:

با این مقدار مواد اولیه می‌توان به اندازه 10 تا 12 نفر خاگینه تهیه کرد.زمان آماده‌سازی این شیرینی تقریبا چیزی  بین 15 تا 20 دقیقه است و زمان پختش هم بین 12 تا 15 دقیقه . بنا به سلیقه خود می‌توانید در آخر کمی عسل را داغ کرده و روی خاگینه‌ها بریزید. این کار طعم بسیار بهتری به خاگینه شما می‌دهد.طرز تهیه خاگینه پاپیونی بسیار شبیه طرز تهیه گوش فیل است با این تفاوت که گوشفیل زرده تخم مرغ نداشته و شربتی که از آن برای غوطه‌ور کردن گوش فیل استفاده می‌شود، معمولا همان عسل آب شده است.

امیدواریم از این دستور پخت نیز استفاده لازم را ببرید و با سادگی و با کمترین مواد اولیه، این شیریینی خوشمزه و همه پسند را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

گردآوری: گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...