عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه خاگینه پاپیونی

خاگینه پاپیونی، خاگینه موز، خاگینه رولتی، خاگینه ساده، کیک خاگینه و ... جزو مشهورترین انواع خاگینه هستند. با طرز تهیه خاگینه پاپیونی آشنا شوید.

خاگینه یکی از دسر‌های سنتی خوشمزه آذربایجان است که امروزه به عنوان دسر، صبحانه و یا عصرانه در سایر نقاط کشور نیز مصرف می‌شود. طرز تهیه این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده است. به طور کلی برای تهیه خاگینه ساده از ترکیب شیر، آرد و تخم مرغ استفاده می‌شود.

ترکیب شیر و تخم مرغ به همراه مواد غذایی دیگر از قبیل بعضی میوه‌ها و سبزیجات مانند موز، هویج، ذرت و مغزهایی مانند گردو و پسته، این دسر را به مجموعه‌ای باارزش از مواد مغذی تبدیل کرده که به ویژه می‌توان از آن به عنوان صبحانه یا دسری سالم برای کودکان استفاده نمود.

در ادامه طرز تهیه یکی از خوشمزه‌ترین و مجلسی‌ترین انواع خاگینه یعنی خاگینه پاپیونی را به شما آموزش می‌دهیم که از نظر مواد اولیه و طرز تهیه بسیار شبیه به گوش فیل است اما در برخی جزییات با یکدیگر تفاوت دارند.مواد لازم برای تهیه خاگینه پاپیونی:آردبه میزان لازمشیر1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)زرده تخم مرغ2 عددبیکینگ پودر1 ق مرباخوریوانیل1/4 ق مرباخوریروغن مایع2 ق سوپ‌خورینمک1 پینچ
طرز تهیه خاگینه پاپیونی، خاگینه، تهیه خاگینه، خاگینه کیکی، خاگینه موز، کیک خاگینه، پخت خاگینه
مواد لازم برای تهیه شربت خاگینه پاپیونی:آب 1پیمانهشکر2 پیمانهزعفران دم کرده2 ق سوپ‌خوریآبلیمو ترش1 ق سوپ‌خوریطرز تهیه خاگینه پاپیونی:برای تهیه خاگینه پاپیونی، ابتدا زرده‌های تخم مرغ را با مقدار خیلی کمی نمک و وانیل مخلوط کنید.بیکینگ پودر را داخل شیر ریخته و  حل کنید.شیر را به زرده‌ها اضافه کنید. روغن مایع را هم داخل مواد بریزید و مخلوط کنید. آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تاجایی که چسبندگی خمیر  گرفته شده و به دست نجسبد و در عین حال نرم و لطیف باشد.روی خمیر را با پارچه ضخیم پوشانده و یا آن را داخل نایلون قرار دهید و به مدت یک ساعت در جای نسبتا گرمی استراحت دهید.بعد از 1 ساعت استراحت، خمیر را برداشته و به ضخامت 2 تا 3 میلی‌متر باز کنید.خمیر بازشده را به شکل مستطیل‌های 3 در 5 سانتی‌متری برش دهید.با کمی فشار دست در مرکز این مستطیل‌ها خمیر به شکل پاپیون در میاد.می‌توانید مقداری از خمیر را نیز به صورت یک مستطیل باریک در آورده و برای هریک از این پاپیون‌ها یک بند خمیری نیز در وسط قرار دهید.حالا روغن را در ظرفی با ارتفاع مناسب ریخته میریزیم و صبر کنید تا گرم شود. ظرف شیرجوش برای این‌کار مناسب است.خمیرهای برش خورده را در روغن داغ انداخته و سرخ کنید.هر یک از پاپیون‌ها را بعد از سرخ‌شدن، داخل صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.حالا نوبت تهیه شربت خاگینه است.آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود.آب لیموترش و زعفران را به شربت اضافه کرده و و پس از دو تا سه جوش از روی حرارت بردارید.خاگینه‌های نیمه گرم را داخل شربت داغ بیندازید و پس از چند دقیقه از آن خارج کنید.خاگینه شما آماده است. می‌توانید روی آن‌ها را با مقداری پودر پسته تزیین کرده و پس از سرد‌شدن میل کنید.

نکاتی درباره طرز تهیه خاگینه پاپیونی:

با این مقدار مواد اولیه می‌توان به اندازه 10 تا 12 نفر خاگینه تهیه کرد.زمان آماده‌سازی این شیرینی تقریبا چیزی  بین 15 تا 20 دقیقه است و زمان پختش هم بین 12 تا 15 دقیقه . بنا به سلیقه خود می‌توانید در آخر کمی عسل را داغ کرده و روی خاگینه‌ها بریزید. این کار طعم بسیار بهتری به خاگینه شما می‌دهد.طرز تهیه خاگینه پاپیونی بسیار شبیه طرز تهیه گوش فیل است با این تفاوت که گوشفیل زرده تخم مرغ نداشته و شربتی که از آن برای غوطه‌ور کردن گوش فیل استفاده می‌شود، معمولا همان عسل آب شده است.

امیدواریم از این دستور پخت نیز استفاده لازم را ببرید و با سادگی و با کمترین مواد اولیه، این شیریینی خوشمزه و همه پسند را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

گردآوری: گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

    پاستا پنه با سس پستو، نوعی فست فود خوشمزه و پرانرژی است که به سادگی و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه شده و به دلیل انرژی بالایی که دارد...

  • طرز تهیه پودینگ وانیلی

    مواد لازم: شکر: ۱/۳ پیمانه نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری شیر پرچرب: ۲ پیمانه زرده تخم مرغ: ۲ عدد کره نرم شده: ۲ قاشق غذاخوری وانیل: ۲ قاشق...

  • طرز تهیه کوفته سوبلی

    «تابناک باتو»  غذایی که امروز تصمیم گرفتیم تا به شما آموزش دهیم یکی از کوفته‌های خوشمزه است که به کوفته سوبلی ایتالیایی مشهور است. از مواد...

  • طرز تهیه انواع پودینگ؛ یکی از یکی خوشمزه‌تر

    برترین ها: پودینگ یا فرنی یک نوع غذا در نوع غیر شیرین و نوعی دسر در نمونه شیرین خودش است. این روز‌ها کلمه پودینگ به معنای یک دسر شیرین است در...

  • طرز تهیه ته دیگ مجلسی در طرح های شیک و زیبا

    ته دیگ مجلسی را می توان برای پلو و ماکارونی با استفاده از سبزیجات و مواد متنوعی درست کرد و با صرف کمی حوصله و خلاقیت، طرح های شیک و...

  • پیراشکی مرغ و کلم؛ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار

    برترین‌ها - زهرا موسوی: پیراشکی مرغ و کلم یک پیراشکی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف است. مرغ و کلم طعم دار شده یک فیلینگ عالی برای این پیراشکی...

  • طرز تهیه رول لازانیا

    مواد لازم برای رول لازانیا: پیاز ۱ عدد کرفس ۳ ساقه روغن زیتون به مقدار لازم گوجه فرنگی گیلاسی ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد ورق...

  • طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به ۳ روش

    سالاد روسی سالاد مخصوص شب عید روسی‌ها بوده و طعم و شکلی شبیه به سالاد الویه دارد. طرز تهیه سالاد روسی نیز تا حدی مشابه با سالاد الویه...

  • استیک ۱۲۰۰ دلاری در لاس وگاس+عکس

    این استیک ۱۲۰۰ دلاری گران‌قیمت در MB Steak رستورانی در هتل کازینوی "هارد راک" سرو می‌شود. این استیک که در واقع همراه با دنده با وزن ۱۶ پوندی است...

  • غذا‌های مخصوص ماه رمضان چیست؟

    کیوان بهرامی اظهار کرد: برای تقویت دهانه معده، همراه با فرنی، شله‌زرد یا شیربرنج‌تان کمی مربا بخورید، البته شاید برای کسانی که گرمی و خشکی...

  • نان لقمه‌ای شکم پر

    نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی خورده می‌شود و...

  • افطاری شب دوازدهم ماه رمضان؛ نان لقمه‌ای شکم پر

    برترین ها: نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی...

  • طرز تهیه سوپ اسفناج

    مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج ۱/۲ پیمانه جو پرک ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۱۵۰ گرم اسفناج ۴ پیمانه آب گوشت یا مرغ ۱/۲ پیمانه شیر در صورت...

  • طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی بور به ۳ روش

    رولت خرما با بیسکویت پتی بور یک دسر بسیار مقوی به خصوص برای کودکان است. می‌توانید در این دسر از مغزیجات هم استفاده کنید. این دسر را...

  • نوشیدنی‌های مخصوص ماه مبارک رمضان

    محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره نکات مهم برای داشتن تغذیه‌ای سالم در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: یکی از نکات بسیار مهم در تغذیه و به...

  • بهترین غذا برای سحری چیست؟

    نودالیت با طعمی شبیه به ماکارونی و تهیه شده از آرد گندم یکی از بهترین غذاها برای سحری است. این غذا به راحتی و در کمترین زمان حاضر...

  • مارمالاد زردآلو | آموزش طرز تهیه مارمالاد زردآلو

    مارمالاد زردآلو بسیار خوشمزه و بی نظیر است و می توانید در منزل آن را تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. مواد لازم برای...

  • طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به ۲ روش

    تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که در اصل با بیسکویت لیدی فینگر تهیه می‌شود اما می‌توان آن را با بیسکویت پتی بور نیز درست کرد. طرز تهیه...

  • تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

    برترین‌ها - ترجمه از زهرا موسوی: میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها...

  • طرز تهیه سالاد سزار سنسو

    طرز تهیه سالاد سزار سنسو مانند سالاد سزار است، ولی در سالاد سنسو به جای مرغ گریل شده از مرغ سوخاری پنیری یا ناگت مرغ استفاده می‌شود....

  • طرز تهیه شیرینی گل انار خوشمزه

    شیرینی گل انار یا باقلوای گل اناری، نوعی شیرینی است که درون خمیر آن با مواد میانی بسیار شیرین پر می‌شود. طرز تهیه شیرینی گل انار بسیار...

  • آموزش تهیه خرما ارده مخصوص افطار

    خرما عضو جدانشدنی سفره‌های سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقوی‌تر و...

  • طرز تهیه سالاد میوه بهاری به ۳ روش

    سالاد میوه بهاری را با ترکیب هر نوع میوه‌ی بهاری می‌توانید تهیه کنید. این سالاد را هم می‌توانید بدون سس میل کرده و هم می‌توانید یک سس...

داغ ترین اخبار