عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

اسموتی تابستانی و خنک به شیوه هندی

انبه را به همراه ماست، شیر، عسل، دارچین و هل در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملاً پوره شود.

لسی انبه
مواد لازم:
انبه رسیده (بدون پوست و هسته و مکعبی خردشده) : ۱ عدد

ماست شیرین: ۱۵۰ گرم
 
شیر:۱۲۵ میلی لیتر
 
عسل: ۲ قاشق چای خوری

دارچین (پودرشدہ): نصف قاشق چای خوری
 
هل (پودرشده): نصف قاشق چای خوری

 چوب دارچین : تعدادی برای تزیین

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما:انبه را به همراه ماست، شیر، عسل، دارچین و هل در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملاً پوره شود. لسی انبه را در لیوان های مورد نظر بریزید، روی آنها را با چوب دارچین تزیین و سرو کنید.

اسموتی ملون
مواد لازم:
ملون (مکعبی خرد شده) :۴۰۰ گرم

 آب لیموترش تازه: ۲ قاشق سوپ خوری

 برگ نعناع تازه:۲۰ گرم

آلوئه ورا: مقداری برای تزیین

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما:ملون های خردشده را ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند. پس از این مدت، انها را از فریزر بیرون آورید و به همراه آب لیموترش تازه و برگ نعناع در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملا پوره شود. سامر اسموتی را در لیوان های مورد نظر بریزید و با آلوئه و را تزیین و سرو کنید.

اسموتی تابستانی و خنک به شیوه هندی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار