عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه كيفِلِتي (ایتالیایی)

در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش طرز تهیه كيفِلِتي فراهم شده است؛همراه با آتا ایران در بخش آشپزی ایرانی برای طرز تهیه كيفِلِتي

 آشپزی ملل - مجله اینترنتی آتایران:طرز تهیه كيفِلِتي (ایتالیایی)

دستور پخت كيفِلِتي (ایتالیایی) آشپزي ملل

مواد لازم:

سيب زميني ٥٠٠ گرم
آرد 00   ١٥٠ گرم
كره  ٤٠ گرم
تخم مرغ ١ عدد
شكر ٥ گرم
نمك ٥ گرم
فلفل سياه آسياب شده به ميزان لازم
روغن زيتون ٧٠٠ گرم
این مواد اولیه ی ذکر شده برای  ٤نفر است. در صورت تمایل می توانید مواد را کم و زیاد کنید.

طرز تهيه:

ابتدا سيب زميني ها را پخته بعد از سرد شدن پوست ميكنيم
آنها را خرد  كرده و در يك كاسه بزرگ ميريزيم
آرد ، نمك، شکر و فلفل را اضافه میکنیم با دست شروع به هم زدن و ورز دادن می کنیم
خمیر حاصله را با کمک وردنه روی سطحي که از قبل آرد ریخته ایم،پهن می کنیم
با کمک قالب گِرد،دایره هایی به قطر ۶ سانتی متر بر روی خمیر ایجاد می کنیم
 از وسط تا کرده لبه هاي آن را بهم مي چسبانيم و با دست از وسط فشار می دهیم
تا هلالی شكل  شود
روغن زيتون را روي گاز ميگذاريم وقتيكه داغ شد ،
هلال هاي سيب زميني را در آن مي گذاريم تا سرخ شود
وقتيكه طلايي رنگ شد با كمك قاشق چاكدار از روغن در مي آوريم
و بر روي كاغذ مي گذاريم تا روغن آنرا جذب كند.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار