فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید

گارامماسالا از چاشنیهای طعمدهندۀ غذاست که از ادویهجات برشته و سائیده شده درست میشود و در آشپزی هندی و پاکستانی کاربرددارد. موادِ اصلی این ادویه، هل، زیره، دارچین و فلفلسیاه میباشد. محصول نهایی این دستور پخت حدود ¼ 2 پیمانه پودرسوخاری خواهد بود که بسیار مناسب سوخاری کردنِ انواع غذاهای دریایی میباشد.
مواد لازم:
نانتست خشک
225 گرم
نمک درشت
½1 قاشق چایخوری
فلفل آسیابشده
به مقدار لازم
بادام
½ پیمانه
گارامماسالا
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تکههای نانخشک را داخل مخلوطکن میریزیم تا ریزشود.سپس آن را به یک کاسه منتقل نموده، بادام ورقهشدۀ بو داده و گارامماسالا، را نیز اضافه نموده هم میزنیم و سپس نمک و فلفل را اضافه میکنیم.محصول موردنظرمان را (برای مثال مرغ پوست کنده، فیله ماهی و ...) در آرد، سپس تخممرغ و پس از آن در پودرسوخاری ادویهدار میغلتانیم. میتوانیم پودر سوخاریهای اضافی را در فریزر به مدت یک ماه نگه داریم.