فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید

این بروسکتای ایتالیایی، میتواند پیشغذای مناسبی برای هر نوع غذا باشد. طرز تهیه آن بسیار آسان و دارای مزه بسیار تازه و اشتهاآوری میباشد.
مواد لازم:
نان باگت1 عدد
سیر2 حبه
روغن زیتون½ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی خردشده3 پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم
ریحان تازه ساتوریشده3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوجهفرنگی، ریحان، نمک و فلفل و 2 قاشق غذاخوری روغنزیتون را در یک کاسه میریزیم و این مواد را کامل مخلوط میکنیم و آنها را کنار میگذاریم.نان (باگت ایتالیایی یا فرانسوی) را به برشهایی به قطر 2 سانتیمتر برش میدهیم. برشهای نان را روی منقل یا گریل کمی تست میکنیم تا رنگ دو طرف آنها قهوهای شود. نانهای تست شده را از روی حرارت بر میداریم. یک حبه سیر را به یک چنگال میزنیم و آن را روی سطح نانهای داغ میمالیم. سپس با یک قلم موی مناسب روغن زیتون باقیمانده را روی نانها میمالیم و در آخر، مخلوط گوجهفرنگی را روی برشهای نان میمالیم و سریع سرو میکنیم.آلبوم انواع بروسکتا را اینجا مشاهده کنید.
مشاهده منوی تکمیلی این دستور پخت