عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

ماشروم برگر سوخاری بدون گوشت - آکا

وب سایت روزیاتو: این قارچ برگر با انواعی که در ساندویچی ها می بینید، فرق دارد. در این دستور آشپزی هیچ گونه گوشتی استفاده نشده و در عوض از قارچ بهره گرفته شده است. برای آشنایی با روش پخت آن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ماشروم برگر:
    ۱ ورقه پنیر موزارلا    ۱ ورقه پنیر چدار    ۲ عدد قارچ بزرگ، بدون ساقه    ۱ عدد تخم مرغ هم زده    نصف پیمانه آرد    روغن سرخ کردنی
به گزارش آکاایران: مواد لازم برای سس:
    ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز    ۱ قاشق غذاخوری کچاپ    ۱ قاشق چایخوری سس فلفلی    ۱ قاشق چایخوری نمک-سیر    یک چهارم قاشق غذاخوری سس تند
مواد لازم برای تزئین:
 ,ساندویچ همبرگر،ماشروم,[categoriy]

ماشروم برگر سوخاری بدون گوشت - آکاساندویچ همبرگر،ماشروم

آکاایران: ماشروم برگر سوخاری بدون گوشت



طرز تهیه:
1-درون یک بشقاب مسطح، دو لایه دستمال کاغذی حوله ای بگذارید و قارچ ها را روی آنها قرار دهید. سپس روی قارچ ها دو لایه دیگر دستمال گذاشته و در آخر یک بشقاب دیگر بگذارید.

2-در این فاصله، در یک کاسه کوچک، سس های مایونز، کچاپ، تند، فلفلی، نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.

3-پنیر چدار را روی پنیر موزارلا بگذارید، آنها را تا کنید و سپس در قسمت درونی قارچ قرار دهید.4-قارچ دوم را روی آن گذاشته و سپس یا لایه سلفون روی آن بکشید. پلاستیک را دور قارچ ها به طور کامل بپوشانید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید. 

6-درون یک قابلمه کوچک، روغن گیاهی را داغ کنید.

7-در این مرحله، سلفون را باز کرده و ماشروم برگر را ابتدا در آرد، بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید. 8-برگر قارچ را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا سطح آن کاملا طلایی شود.9-سسی که قبلا آماده کرده اید را روی سطح داخلی نان ها بمالید و به ترتیب کاهو، ماشروم برگر، پیاز، گوجه فرنگی، خیارشور و دوباره نان بگذارید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار