فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید

این آش را در فصل سرما در رژیم غذاییتان قرار دهید. با درست کردن این آش بدن خودتان و کودکانتان را با آنتیبیوتیک طبیعی موجود در شلغم بیمه کنید. با این مقدار مواد برای 4 نفر، ظرف مدت 1 ساعت و 20 دقیقه این آش را تهیه کنید.
مواد لازم:شلغم500 گرم
برنچ100 گرم
گوشت چرخکرده200 گرم
لپه50 گرم
نعناع خشک2 قاشق چایخوری
پیاز بزرگ2 عدد
زردچوبهنصف قاشق چایخوری
روغن، نمک و فلفلبه اندازه دلخواه
طرز تهیه:گوشت چرخکرده (گوساله یا گوسفند) را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط میکنیم و آن را به صورت توپی در میآوریم و سپس تا زمانی که رنگش عوض نشود در روغن سرخ میکنیم. سپس لپه را همراه 4 یا 5 لیوان آب داغ اضافه میکنیم و آن را به مدت 10 دقیقه به روی شعله متوسط قرار میدهیم.شلغمها و برنج را میشوییم. شلغمها را پوستگرفته و به چند تکه خرد میکنیم و همراه برنج به آش اضافه میکنیم. 15 تا 20 دقیقه آن را حرارت میدهیم و چند دقیقه یکبار آن را هم میزنیم. نعناع خشک را در روغن سرخ میکنیم و آنرا روی آش میپاشیم و میل میکنیم.منوی تکمیلی این دستور پخت
طرز تهیه انواع آش را در این آلبوم مشاهده کنید.