عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

پیتزا کالزونه پخش از برنامه بهونه شبکه سوم سیما 89/08/03

مواد لازم

 آرد حدود 400 گرم
 روغن مایع 3 قاشق غ
 شیر ولرم یک پیمانه
 آب ولرم نصف پیمانه
 شکر 1 ق سوپخوری
 خمیر مایه 1 ق سوپخوری
 نمک قدری
 فلفل دلمه ای خرد شده رنگی
 کالباس سوسیس خرد شده
 پیاز و قارچ خرد شده
 زیتون بدون هسته و خرد شده
 گوجه فرنگی ورقه شده
 پنیرچدار و موتزارلا رنده شده
شکر و خمیر مایه رو با آب ولرم تو لیوان بزرگ مخلوط کنین و مدت کوتاهی مثلا ده الی پانزده بذارین جای گرم تا عمل کنه و کف کنه . داخل یک ظرف گود ، روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط خمیر مایه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین و سپس کم کم از آرد داخلش بریزین و مخلوط کنین . تا کاملا خمیر بشه . اونقدر که به دست نچسبه . سپس یک ساعت روش رو بپوشانین و بهش استراحت بدین تا کمی حجمش بیشتر بشه . قالب گرد یا مستطیل رو چرب کنین و از خمیرکف اون پهن کنین . دست رو با آرد آغشته کنین و گوشه ها رو کمی بیشتر بیرون کش بیارین و نصف خمیر داخل قالب رو سس مخصوص بمالین و کمی پودر آویشن و پنیر بپاشین . فر را داغ کنین . روی همون نیمه که سس زدین ، مقداری از مواد دلخواه روش بریزین .فلفل دلمه خرد شده ، سوسیس و کالباس خرد کرده ، پیاز و قارچ خرد شده و زیتون بدون هسته خرد شده روش بریزین . حالا نیمه دیگه که خالی بود رو روی نیمه پر برگردونین و روی اون قرار بدین و گوشه ها رو با دست بچسبونین و بپیچونین تا کاملا بسته بشه . درجه فر رو روی 240 سانتیگراد تنظیم کنین و طبقه وسط به مدت 40 دقیقه بذارین تا کاملا روی پیتزا ذوب و طلایی بشه .از همین سس مخصوص میتونین برای سرو پیتزا استفاده کنین . از دانه کنجد هم میتونین برای روی خمیر پیتزا استفاده کنین .

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار