عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

دسر کاستارد پخش از برماه بهونه 89/02/26

شکر-------------- 1و نیم استکان

شیر ------------- 4 لیوان (4لیوان آب + 8قاشق غذاخوری شیر خشک نیدو)

پودر کاستارد---- 3قاشق غذاخوری

کارامل---------- 1 بسته

طرز تهیه:

داخل یک ظرف شیر را با پودر کاستارد خوب هم میزنیم تا حل شود

شکر را داخل یک قابلمه میریزیم و روی شعله قرار میدهیم تا شکر ذوب شود و به رنگ قهوه ای روشن در بیاید سپس شیررا که با پودر کاستارد مخلوط کردیم به شکر اضافه میکنیم به محض اینکه شیر را اضافه کردیم شکر خودش را میگیرد و به صورت گلوله در می آید با قاشق آن قدر مواد را هم میزنیم تا شکر دوباره ذوب شده و مواد صاف و یکدست شود شعله اجاق باید ملایم باشد وقتی مواد کاملا صاف شد پودر کارامل را به مواد اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط شود سپس شعله را خاموش میکنیم و مواد را در ظرف مورد نظر میریزیم و پس از خنک شدن در یخچال میگذاریم تا سرد شود از کرم روی بسته های کارامل هم میتوانیم چه در زیر این مواد چه در روی آن استفاده کنیم .

منبع : بهونه - پدیده - آشپز 20 

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار