عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

کیک شیره ی خرما

مواد لازم 

تخم مرغ دو عدد 

آرد یک و نیم لیوان 

روغن یک سوم لیوان 

شیره خرما سه چهارم لیوان 

آب ولرم یک چهارم لیوان 

بیکینگ پودر یک قاشقچایخوری 

شکر دو قاشق سوپ خوری 

ابتدا تمامی مواد بیرون از یخچال میزایم تا هم دما با محیط بشن .این کار باعث میشه کیکتون پف خوبی داشه باشه 

ارد و بیکینگ پودر با هم الک می کنیم  

قالب اماده می کنیم .اگه تفلون نیست چرب و اردپاشی کنید تا به کف قالب نچسبه 

فر روی 160 درجه روشن کنید تا گرم بشه  

(این کارها قبل از پخت هر کیکی انجام میشه) 

تخم مرغ ها رادر ظرفی بشکنید و با هم زن بزنید تا حجمش دو برابر بشه .شکر را اضافه کنید و ب هم زدن ادامه بدید تا کرمی رنگ بشه . 

روغن اضافه کنید و کمی هم بزنید .اب و شیره خرما راهم اضافه کنید و با دور کند هم زن هم بزنید در حدیکه مخلوط بشه 

در اخر ارد را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید  

مواد را در قالب ریخته در فر به مدت 45 دقیقه قرار بدید  

بعد چند دقیقه از قالب بیرون بیارید و از عطرو طعم و بافت بی نظیرش لذت ببرید 


برچسب‌ها: کیک شیره خرما, کیک آسان, کیک بدون شکر, کیک رژیمی آسان

نوشته شده در یکشنبه هفتم تیر ۱۳۹۴ساعت 11:40 توسط معصومه رفیعی| |

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار