عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

خورش قرمه سبزی

خورش قرمه سبزی

 

مواد لازم :

 

خورش قرمه سبزی-آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

 

گوشت قلم بره : 400 گرم

لوبیا قرمز : 150 گرم ، چند ساعت قبل خیس شود

سبزی خرد شده : نیم کیلو ( تره 150 گرم . جعفری 150 گرم . شنبلیله 100 گرم . گشنیز 100 گرم و 2 الی 3 برگ اسفناج ) اندازه ها بعد از خرد شدن است 

پیاز : 1 عدد متوسط ریز خرد شده

لیمو عمانی : 2 عدد

فلفل سیاه و زردچوبه و نمک بمیزان لازم

روغن مقداری

در صورت تمایل مقاری زعفران

آب حدود 6 لیوان

 

طرز تهیه :

 

لوبیا خیس شده و آب را روی حرارت گذاشته .

خورش قرمه سبزی-آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

 

سبزی را با مقداری روغن تفت میدهیم ، از نظر سلامتی بهتر است که سبزی کمتر سرخ شود اما وقتی سبزی کاملا سرخ میشود ، خورش خوشمزه تر میشود .همچنین اینکه سعی کنید قرمه سبزی را با سبزی تازه بپزید و از سبزی فریز شده کمتر استفاده کنید . پیاز را با مقداری روغن تفت داده وقتی تفت خورد زردچوبه و فلفل را افزوده ، همچنین گوشت را به پیاز در حال تفت اضافه کرده و آنرا مقداری تفت میدهیم .

خورش قرمه سبزی-آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

 

گوشت و پیاز را به لوبیای در حال جوش اضافه میکنیم . همچنین سبزی سرخ شده را افزوده ،

خورش قرمه سبزی-آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

 

روی پوست لیمو را با نوک چنگال چند سوراخ کرده و لیموها را داخل قابلمه میاندازیم

خورش قرمه سبزی-آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

 

. بعد از حدود 2 ساعت زعفران را به خورش اضافه میکنیم و یکربع قبل از اینکه بخواهیم خورش را سرو کنیم نمک را اضافه میکنیم . خورش قرمه سبزی با لوبیا خیس شده در مدت 3 ساعت کاملا پخته و جا میافتد . نوش جان  

خورش قرمه سبزی-آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا


موضوعات مرتبط: آشپزی ، خورش
برچسب‌ها: آشپزی , خورش قرمه سبزی , خورش , خورشت قرمه سبزی , غذای ایرانی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار