عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

خاگینه ماستی قاشقی (سکه ای)

 

اشتغال و بخصوص اضافه کاری های طولانی باعث میشه زمان برای آشپزی و دسرپزی خانم های شاغل محدود باشه، ولی خاگینه به عنوان یه دسر خوشمزه، سنتی و محبوب همیشه روی آدم رو سفید می کنه چون حین تهیه غذا به صورت نسبتاً همزمان میشه خاگینه را تهیه کرد و مثل بقیه دسر ها نیست که باید از قبل تهیه کرد و در یخچال قرار داد تا خودش رو بگیره. اگر شما هم مشکل من رو دارید پس این دسر خوشمزه را از دست ندید.

این خاگینه ماستی قاشقی یا سکه ای خیلی ساده، خوشمزه، آسان، ترد و سبکه. همونطور که از اسمش پیداست ماده اصلی این خاگینه ماست هستش و به صورت قاشقی درون روغن سرخ میشه و درون شهد سرد انداخته میشه.

این خاگینه در اغلب خانه های ترکها تهیه میشه و موادش رو اغلب چشمی می ریزند ولی من این دستور خوب رو از وبلاگ دوست وبلاگی خوب و هنرمندم اسرا جان "دنیای اسراء" برداشتم. دست گلشون درد نکنه.

 

دو نکته مهم در تهیه این خاگینه:

1-  روغن جهت سرخ کردن بایستی گرم باشد. نه سرد و نه خیلی داغ. با این کار خاگینه کاملاً مغزیخت شده و خوشرنگ خواهد ماند.

2-  شهد کاملا سرد و خاگینه گرم/داغ می باشد. با این کار خاگینه خمیر نخواهد شد و کاملا ترد و سبک خواهد بود.

 

طرز تهیه در ادامه مطلب.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار