عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

روش تهیه ی برگ زردآلو

برگه خشک شده زردآلو

زردآلو جزء میوه های با خاصیت فراوان محسوب می شود که در اینجا به آموزش تهیه ی برگه زردآلو پرداخته ایم.
اگر برگه ی زردآلو را جوشانده و میل کنید، اشتهایتان باز خواهد شد. زردآلو گرفتگی های مجازی عروق را باز می کند و همین طور خاصیت ضد سرفه و تصفیه کنندگی خون را دارا می باشد.
زردآلو ضد سرطان های ریه و لوزالمعده می باشد. و بسیاری خواص دیگر…
اگر چه میوه ی تازه ی زردآلو از فواید بیشتری برخوردار است، اما برای فصولی از سال که زردآلوی تازه در دسترس نیست، برگه ی خشک شده ی آن می تواند جایگزین مناسب و بسیار خوشمزه ای به شمار آید.

زردآلو

زردآلو

اگر قادر به تهیه ی برگه ی خشک شده ی زردآلو در منزل باشید، بسیار مفیدتر خواهد بود، زیرا از لحاظ رعایت موارد و نکات بهداشتی سلامت این خوراکی خوشمزه تامین می باشد.

روش تهیه ی برگه زردآلو

ابتدا زردآلوها را شسته و پس از این که از وسط به دو نیمه تقسیمشان کردید، هسته ی زردآلو را جدا نمایید.
در یک سبد توری که از منافذ زیر آن هوا به راحتی رفت و آمد کند، دستمال سفیدی پهن کنید. زردآلوهای نصف شده را روی این دستمال بچینید و دوباره دستمال دیگری روی آن قرار دهید.

روش تهیه برگه زردآلو

روش تهیه برگه زردآلو

می باید این سبد را برای دو یا سه روز مقابل تابش مستقیم آفتاب قرار دهید. و البته هر سه ساعت یک بار برگه های زردآلو را پشت و رو کنید تا آب آن ها کاملا گرفته شود.
سپس می توانید سبد را از آفتاب دور کرده و برای سه روز نیز در جای دیگری به روند خشک کردن زردآلوها ادامه دهید.
اکنون برگه های خشک زردآلو آماده هستند. بهتر است این برگه ها را در یخچال نگهداری کنید تا تازه بمانند.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار