فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید

کیک تولد به روشهای مختلفی تهیه میشود. در این بین کیک تولد شکلاتی طرفداران خاص خود را دارد. از جمله کیکهای شکلاتی میتوان به کیکهای خیس شکلاتی، کیک گردویی شکلاتی و ... اشاره کرد.
ستاره | سرویس آشپزی - کیک تولد شکلاتی مانند کیک خامهای در دسته کیکهای پر طرفدار قرار گرفتهاست. کیک شکلاتی به روشهای مختلفی تهیه میشود که با موادی در دسترس میتوانید این کیک خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. همچنین با تزیین کیک تولد میتوانید لحظات شیرینی برای خود و خانواده رقم بزنید. در این مطلب طرز تهیه ۶ مدل کیک شکلاتی که برای تولد مناسب هستند آورده شدهاست.
برای دسترسی سریع به دستور پخت کیک مورد علاقه خود و یا ایدههای تزئین کیک، از فهرست موضوعی زیر کمک بگیرید.
۱. کیک تولد شکلاتی آسان و خوشمزه
۲. کیک تولد شکلاتی اسفنجی
۳. کیک تولد شکلاتی خیس
۴. کیک شکلاتی با گردو
۵. کیک شکلاتی ترد و خوشمزه با موز
۶. کیک شکلاتی با قهوه
۷. ایده هایی برای تزئین کیک شکلاتی
زمان لازم برای آماده سازی مواد و پخت کیک: ۲ ساعت
دستور تهیه مواد خشک اعم از آرد، وانیل، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید. در کاسهای دیگر تخم مرغها را بشکنید؛ شکر، شیر و روغن را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. آرام آرام آرد را به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با یک همزن دستی یا برقی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید. اکنون قالب کیک را کمی چرب کرده و روی آن آرد بپاشید. مایه کیک را آرام درون قالب بریزید. قالب را به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کیک بپزد. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید مواد به آن نچسبد.) کیک را از فر خارج کنید؛ کمی صبر کنید تا خنک شود و آن را از قالب جدا کنید. روی کیک را با خامه، باترکریم، گاناش شکلاتی یا سس شکلات تزئین کنید.زمان لازم برای آماده سازی مواد و پخت کیک: ۲ ساعت
دستور تهیه خامه کیک خامه را به روش بن ماری گرم کنید تا کمی حباب بیاندازد. سپس شکلات تختهای را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. در ظرف دیگری پودر خامه، پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و شیر را به آن اضافه کنید؛ ۵ دقیقه با دور متوسط هم بزنید تا فرم بگیرد. اکنون سس شکلات که در مرحله اول درست کردید را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا فرم بگیرد. خامه شکلاتی آماده برای تزئین روی کیک است. دستور تهیه کیک ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده تخم مرغ و وانیل را با دور متوسط همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. شکر را کم کم به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. سپس آب جوش را اضافه کرده و با دور تند آن را هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سر همزن را شسته، کنار بگذارید تا کاملا خشک شود. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. در یک ظرف جداگانه به وسیله همزن برقی سفیده تخم مرغ را حسابی بزنید تا کف کند. سپس سفیده تخم مرغ را به زردهها اضافه کنید و با یک لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. آرام آرام آرد را به مخلوط اضافه کرده و دورانی هم بزنید. فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید تا داغ شود. کف قالب یک کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را آرام در آن بریزید. قالب را به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید موادی به آن نچسبد.) سپس کیک را از فر خارج کنید؛ کمی صبر کنید تا خنک شود و آن را از قالب جدا کنید. خامه شکلاتی که آماده کردید را روی کیک بریزید و کیک را تزئین کنید.زمان لازم برای آماده سازی مواد و پخت کیک: ۲ ساعت
مراحل تهیه تخم مرغ و وانیل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و به مدت ۷ تا ۸ دقیقه با همزن خوب مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر شیر و شکر را کاملا مخلوط کنید. سپس پودر کاکائو و نصف لیوان روغن را به مخلوط شیر و شکر اضافه کرده و خوب آن را هم بزنید تا یک مایع یکدست حاصل شود. اکنون به اندازه یک لیوان از این مایع بردارید و بقیه آن را به تخم مرغ زده شده اضافه کنید. بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کنید، آن را دو الی سه مرتبه الک کرده و آن را آرام آرام به مایه اضافه کنید. قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. در این مرحله مایه کیک را آرام درون قالب بریزید و در فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بگذارید. پس از ۵۰ الی ۶۰ دقیقه یک چنگال یا خلال در کیک فرو کنید اگر موادی به آن نچسبید کیک را از فر خارج کنید. ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کیک کمی خنک شود. در این جا مایهای که کنار گذاشتید را روی کیک بریزید تا در کیک نفوذ کند. کیک را به دلخواه با شکلات تحتهای یا مارمالاد پرتقال تزئین کنید.کیک شکلاتی گردویی شما آماده سرو است ... نوش جان ...
زمان لازم برای آماده شدن کیک: ۱ ساعت
نوش جان ...
زمان لازم برای آماده شدن کیک: ۱ ساعت
دستور تهیه شیر، قهوه و نسکافه را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا حل شوند. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود. تخم مرغها، وانیل و شکر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس روغن و مخلوط شیر و قهوه و نسکافه سرد شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کرده و به مایه کیک بیافزایید؛ به وسیله لیسک مواد را به خوبی مخلوط کنید. قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد روی آن بپاشید. مایه کیک را آرام درون قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. پس از ۴۰ دقیقه کیک را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شود و سپس آن را از قالب جدا کنید. روی کیک را به دلخواه تزئین کنید.نوش جان ...
بیشتر بخوانید: مدل کیک تولد مردانه
سخن آخر در این مقاله طرز تهیه چند کیک تولد شکلاتی خوشمزه و جذاب را به شما آموزش دادیم. توجه کنید که کیک را به هر روشی که درست کنید میتوانید آن را به سلیقه خودتان با هر موادی تزئین کنید. اگر در فکر تهیه کیک تولد برای دخترتان هستید میتوانید از مقاله «تزیین کیک تولد دخترانه» در سایت ستاره ایده بگیرید. از شما دعوت میکنیم نظرات و یا تجربیات ارزشمند خود را در قسمت نظرات سایت با ما در میان بگذارید.