طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه به همراه نکات کلیدی
کیک گردویی یک کیک خوشمزه با دستور پختی آسان است. با داشتن مواد سادهای مثل آرد، کره، شکر، تخم مرغ، شیر و گردو میتوانید این کیک فوقالعاده را بپزید و نوش جان کنید.

مواد لازم (برای ۱۲ نفر)
کره نرم شدهیک پیمانه یا ۲۵۰ گرم
شکر معمولی یا قهوهاییک پیمانه یا ۲۰۰ گرم
آرد سفید۱۹۰ گرم
بیکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ۴ عدد
شیریک سوم پیمانه یا ۸۰ میلیلیتر
عصاره وانیل۲ قاشق چایخوری
گردو خرد شدهیک چهارم پیمانه یا ۱۴۰ گرم
مراحل پخت کیک اول از همه باید فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب کیک را چرب کرده و کمی آردپاشی کنید. (میتوانید برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب، ته قالب را کاغذ روغنی مخصوص کیک پهن کنید.) آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. گردوها را خرد کنید. (سایز گردو از اندازه یک نخود فرنگی بزرگتر نباشد.) در یک کاسه تخممرغها و وانیل را با همزن برقی یا دستی به خوبی هم بزنید. کره و شکر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و کاملا هم بزنید. این کار را تا وقتی که به یک مایعی یکدست، سبک و کرکی تبدیل شود ادامه دهید.
حال مایه کیک را درون قالب کیک بریزید و آنها را در فر که از قبل گرم کردهاید قرار دهید و اجازه دهید کیک گردویی تان به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه به خوبی بپزد.
بعد از اتمام فرایند پخت، کیک را از فر بیرون آوردید؛ ۲ دقیقه صبر کنید و سپس آن را از قالبها جدا کنید.
نکات پخت کیک:
طرز تهیه باترکریم وانیلی مواد لازم کره نرم شده
۱۵۰ گرم
شکر قنادی (یا پودرشکر)نصف پیمانه یا ۳۰۰ گرم
عصاره وانیل۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه در یک کاسه کره نرم شده، وانیل و شکر را مخلوط کنید و با قاشق به خوبی هم بزنید. (اگر بخواهید با همزن برقی این مواد را مخلوط کنید ذرات شکر به بیرون پرتاب خواهند شد!) تا زمانی که به یک ترکیب یکدست تقریبا سفید و کرکی برسید به هم زدن ادامه دهید. حالا باترکریم را برای بررسی میزان شیرین بودن آن بچشید؛ اگر دوست دارید شیرینتر باشد مقداری شکر به سلیقه خودتان اضافه کنید.نکته: اگر طعم قهوه را دوست دارید میتوانید ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری قهوه اسپرسو را به باترکریم اضافه کنید.
نحوه چیدمان کیک:
یک فنجان چای برای خودتان بریزید و به همراه این کیک خوشمزه میل کنید.
سخن آخر
در این مقاله طرز تهیه یکی از بهترین کیکها را آموزش دادیم. برای تزئین و یا فیلینگ این کیک میتوانید از کرم پاتیسیر، گاناش و یا مارمالاد هویج استفاده کنید. آیا تا به حال کیک گردویی پختهاید؟ آیا نکتهای برای اضافه کردن به این دستورالعمل دارید؟ نظرات خود در مورد مواد لازم و یا دستور پخت این کیک خوشمزه از طریق قسمت ارسال نظرات با ما در میان بگذارید.
برگرفته از : lovefoodies.com