طرز تهیه کمپوت گیلاس به ۲ روش با ماندگاری بالا
کمپوت گیلاس دسری مغذیست که غالبا به دو روش درست شده و طعم بسیار لذیذ و دلپذیری دارد. تهیه این کمپوت از دو روش برای شما امکانپذیر است.

۱. طرز تهیه کمپوت گیلاس (روش اول) مواد لازم گیلاس رسیده و سالم 2 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آب 4 لیتر
دستور تهیه آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. ساقه گیلاسها را گرفته و تمیز بشویید، سپس در آبکش بریزید تا آب آن کاملا خارج شده و خشک شوند. شیشههای مورد نظر برای تهیه کمپوت را تمیز بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.
دستور تهیه ساقه گیلاس را جدا کنید و بشویید، سپس آن را همراه آب و شکر در قابلمهای که بهتر است از جنس لعابی باشد بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از جوش آمدن محتویات قابلمه، کف روی آن را بگیرید و اجازه دهید کمپوت به مدت ۳۰ دقیقه بر روی حرارت متوسط بجوشد. پس از ۳۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا کمپوت گیلاس خنک شود. کمپوت گیلاس را در ظروف شیشهای دردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. کمپوت تهیه شده به روش فوق را میتوانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

مقدار شکر برای کمپوت گیلاس
مقدار شکر برای کمپوت گیلاس از مقدار شکری که برای تهیه مربای گیلاس به کار میرود کمتر است و این مقدار بسته به شیرینی میوه و ذائقه شما میتواند از ۱/۴ تا ۱/۲ مقدار گیلاس متفاوت باشد. یعنی برای ۱ کیلوگرم گیلاس میتوانید از ۲۵۰ گرم تا ۵۰۰ گرم شکر استفاده کنید؛ بنابراین بهتر است ابتدا شکر کمتری در کمپوت بریزید، سپس آن را بچشید و در صورت نیاز مقدار آن را افزایش دهید.
سخن آخر کمپوت گیلاس نسبت به مربای گیلاس مدت زمان پخت کمتری دارد و در آن از شکر کمتری استفاده میشود و اگر در خانه تهیه شود عاری از مواد نگهدارنده است؛ بنابراین نگهداری آن بیش از یک هفته در یخچال ممکن نیست و برای نگهداری به مدت طولانی باید به روش کنسرو کردن، تهیه شود. در این مقاله با طرز تهیه کمپوت گیلاس به دو روش آشنا شدید که زمان نگهداری متفاوتی دارند. امیدواریم از این مطلب استفاده کرده باشید و نظرات و پیشنهادات خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید. روش تهیه کمپوت آناناس نیز در خانه بسیار آسان است و پیشنهاد میکنیم این آموزش را نیز در ستاره دنبال کنید.