عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات


فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید


موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید، برای استفاده بر روی موهای صورت , بینی , ابرو و موهای بدن، شانه مخصوص برای کوتاه کردن و تمیز کردن اطراف گردن، شانه های مخصوص برای کوتاه کردن مو ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 99000 تومان

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی و فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی و فوق العاده خوشمزهبه گزارش «تابناک با تو»؛ تهیه انواع اقلام صبحانه در منزل بسیار ایده آل است از پخت انواع مربا تا تهیه کره بادام زمینی و تهیه پنیر هر کدام می توانند گزینه سالم و مقوی برای صبحانه شما باشند. در این بخش از آموزش آشپزی می توانید با طرز تهیه شکلات صبحانه یکی از دسر های خوشمزه و عالی، همچنین بسیار مناسب برای افرادی که به دنبال رژیم چاقی و اضافه وزن هستند، آشنا شده و بعد از یادگیری، آن را برای وعده صبحانه تهیه کرده و سرو نمایید.

مواد لازم

پودر کاکائو : یک لیوان
شکر : یک لیوان
شیر : یک لیتر
کره : ۵۰ گرم

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی و فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه شکلات صبحانه

برای تهیه شکلات صبحانه، در ابتدا ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کرده و سپس پودر کاکائو و شکر را درون آن بریزید و مواد را به وسیله یک قاشق به طور کامل هم بزنید تا مخلوط یک دستی بدست آید.

در مرحله بعدی، شیر را به مواد اضافه کرده و بعد از هم زدن، آن را بر روی حرارت قرار می دهیم، در همین حین نیز شروع به هم زدن نمایید، بعد از مدتی شعله را ملایم کرده و هم زدن مخلوط را تا زمانی که شکلات غلیظ شود، ادامه می دهیم. (این مدت زمان می توان ۴۵ دقیقه تا یک ساعت به طول بیانجامد)

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی و فوق العاده خوشمزه


حال بعد از ۴۵ دقیقه جوشیدن، کره را اضافه کرده و مواد را تا ذوب شدن کامل کره هم می زنیم؛ کمی دیگر مخلوط را هم بزنید تا شکلات به خوبی غلیظ شود، اکنون می توانید ظرف را از روی حرارت برداشته و منتظر بمانید تا شکلات سرد شود.

نکات لازم در تهیه شکلات صبحانه

1- برای اینکه شکلات شما شیرین تر شود، می توانید از مقدار پودر کاکائو کمتری استفاده نمایید.
2- هیچ گاه نباید این شکلات ته بگیرد، در این صورت باید حتما ظرف را تعویض کنید.
3- برای جلوگیری از ته گرفتن شکلات، هر ۵ یا ۱۰ دقیقه یکبار آن را هم بزنید.
4- در زمان غلیظ شدن شکلات، نباید حرارت زیاد باشد، چون ممکن است، بعدا شکلات شکرک بزند.
5- در صورت تمایل می توانید از مقداری فندق و یا کرم فندق برای تهیه شکلات صبحانه استفاده نمایید.
6- شما می توانید این سس را درون ظرفی در بسته و به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید و در زمان مصرف، چند ساعت قبل از استفاده آن را از یخچال بیرون بگذارید تا به حالت روان در آید.

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی و فوق العاده خوشمزه

منبع: آرگا

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار