عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه ساندویچ زبان + ساندویچ زبان مکزیکی

ساندویچ زبان برای علاقمندان به گوشت و ساندویچ بسیار لذیذ و خوشمزه و البته پر کالری است. در این مقاله طرز تهیه ساندویچ زبان و ساندویچ زبان مکزیکی را خواهید خواند.

طرز تهیه ساندویچ زبان
ستاره | سرویس آشپزی - یکی از لذیذ‌ترین و خوشمزه‌ترین ساندویچ‌ها، ساندویچ زبان است. ساندویچ زبان این روز‌ها طرفداران زیادی پیدا کرده است و در رستوران‌ها و فست فود‌ی‌های بسیاری سرو می‌شود. قابل ذکر است که این ساندویچ بسیار پرچرب و پرکالری است پس در خوردن آن نباید زیاده روی کنید. ولی از سوی دیگر گوشت زبان سرشار از آهن و مواد مقوی است که می‌تواند یک غذای کامل برای کودکان و نوجوانان باشد. ساندویچ زبان می‌تواند با زبان گوساله یا گوسفند تهیه شود که بسته به ذائقه‌ی خودتان دارد. در ادامه دو نوع دستور تهیه برای ساندویچ زبان (ساندویچ زبان با قارچ و پنیر و ساندویچ زبان مکزیکی) را خواهید خواند.
۱- طرز تهیه ساندویچ زبان (با قارچ و پنیر) مواد لازم (برای ۲ نفر) زبان پخته شده ۲۰۰ گرم قارچ  ۲۰۰ گرم  پنیر پیتزا  ۱۰۰ گرم نان باگت لقمه‌ای  ۲ عدد خیارشور  ۲ عدد گوجه فرنگی  ۲ عدد سس مایونز، جعفری و پیاز  به میزان لازم پیاز ۲ عدد بزرگ کره یا روغن مایع به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل  به میزان لازم نان باگت به تعداد لازم سیر (دلخواه)  ۲ حبه

زمان لازم برای پخت زبان و آماده سازی ساندویچ ۵ ساعت

اگر می‌خواهید برای تعداد بیشتری از این ساندویچ تهیه کنید کافی است مواد را دو برابر یا بیشتر کنید.

دستور تهیه ساندویچ زبان با قارچ و پنیر ابتدا باید گوشت زبان را بپزید. برای پختن گوشت باید دو عدد پیاز و دو حبه سیر را خرد کنید و همراه با گوشت و دو لیوان آب درون زود پز یا قابلمه بریزید. فلفل و زردچوبه و زنجبیل را نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. توجه کنید که گوشت درون قابلمه به مدت زمان بیشتری برای پختن احتیاج دارد و با توجه به اینکه گوشت زبان دیر پز است آن را درون زود پز بگذارید و ۴ الی ۵ ساعت روی حرارت بگذارید. پس از اینکه گوشت زبان پخت و نرم شد پوست آن را جدا کنید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و درون تابه با کره یا روغن مایع و کمی نمک تفت دهید تا سرخ و خوشمزه شود.

گوشت زبان پخته شده

قارچ‌ها را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود (توجه کنید که اگر قارچ آب انداخت باید روی حرارت بماند تا آب آن کشیده شود). پس از اینکه قارچ‌ها پخت پنیر پیتزا را اضافه کنید و صبر کنید تا پنیر‌ها آب شوند. نان باگت‌های لقمه‌ای را برش دهید و کمی خمیر وسط آن را جدا کنید. کمی سس روی نان بمالید و گوشت را روی آن بگذارید و ترکیب قارچ و پنیر را به آن اضافه کنید. دیگر مخلفات مانند خیارشور، گوچه فرنگی، جعفری، پیاز و ... را نیز بسته به علاقه و ذائقه‌ی خودتان به اضافه کنید. توجه شود که تا زمانی که گوشت زبان داغ است آن را سرو کنید تا خوشمزه‌تر باشد.

ساندویچ زبان

  ۲- طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی مواد لازم (برای ۶ نفر) زبان گوساله  ۵۰۰ گرم پیاز متوسط  ۲ عدد نمک و فلفل، کاهو و خیار شور  به میزان لازم ساقه کرفس  ۲ عدد روغن کانولا  ۳ قاشق غذا خوری لوبیا قرمز کنسروی  ۳ قاشق غذا خوری فلفل هالوپینو خرد شده ۱ عدد برگ بو ۲ عدد پنیر لیقوان یا پنیر مکزیکی ۱۵۰ گرم گوجه فرنگی برش حلقه‌ای  ۲ عدد خامه ترش ۱/۲ فنجان

زمان لازم برای پخت زبان و آماده سازی ساندویچ ۵ ساعت

طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی ابتدا باید گوشت زبان را بپزید. برای پختن گوشت باید پیاز، ساقه کرفس، برگ بو و نمک را همراه با گوشت و دو لیوان آب درون زود پز یا قابلمه بریزید. توجه کنید که گوشت درون قابلمه به مدت زمان بیشتری برای پختن احتیاج دارد و با توجه به اینکه گوشت زبان دیر پز است آن را درون زود پز گذاشته و ۴ الی ۵ ساعت روی حرارت بگذارید. پس از اینکه گوشت زبان پخت و نرم شد پوست آن را جدا کنید و آن را کالباسی برش دهید و درون تابه با کره یا روغن مایع و کمی نمک به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا سرخ و خوشمزه شود. سپس لوبیا (بدون آب)، فلفل هالاپینو و ۳ قاشق غذا خوری آب لوبیا را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه تفت دهید و بعد از تفت دادن آن‌ها را درون غذا ساز بریزید تا به صورت پوره در بیاید. سپس آن را کنار بگذارید تا به دمای آشپزخانه برسد، پس از سرد شدن پنیر را با آن مخلوط کنید. نان باگت‌های لقمه‌ای را برش دهید و کمی خمیر وسط آن را جدا کنید. کمی از مواد پوره شده را درون ساندویچ بریزید و کاملا پخش کنید. سپس یک لایه از گوشت زبان ورقه شده را روی آن بگذارید و گوجه و خیارشور را نیز بسته به ذائقه و علاقه خودتان اضافه کندید.
در پایان کاهو و خامه‌ترش روی آن بریزید.

ساندویچ زبان مکزیکی آماده شد ... نوش جان ...

طرز تهیه ساندویچ زبان


اگر شما هم تجربه‌ای از درست کردن ساندویچ زبان دارید یا دستور متفاوتی برای تهیه آن می‌شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان ستاره از طریق بخش "ارسال نظر" در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...