عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

کباب چنجه | طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوسفندی با طعمی بی نظیر

کباب چنجه

آموزش روش تهیه کباب چنجه

کباب چنجه یکی از خوش طعم ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در این مطلب طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوسفندی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای کباب چنجهروغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوریفیله یا ران گوسفند با کمی دنبه 1 کیلوگرمپیاز 2 عددفلفل دلمه ای به مقدار لازملیمو ترش 3 عددنمک و فلفل سیه به مقدار لازمماست به مقدار لازم

کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه با گوشت گوسفندی

در ابتدا گوشت را به قطعات مساوی به قطر دو سانتی متری تکه تکه کنید تا در هنگام کباب کردن در یک زمان پخته شوند.

پیازها را با رنده ریز رنده کنید و با آب لیمو ترش تازه، فلفل و روغن زیتون درون ماست بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس گوشت را در این سس پیاز و ماست بخوابانید.

در ظرف را ببندید و درون یخچال قرار دهید و بگذارید حداقل 5 ساعت درون یخچال بماند تا ترد و مزه دار شود.

پس از اینکه گوشت ها نرم و آماده سیخ کشیدن شدند آنها را از سس خارج کنید و کمی نمک روی آنها بپاشید و با پشت کارد کمی روی آن بکوبید و سپس آنها را سیخ بزنید.

در لابه لای تکه های گوشت می توانید چند تکه دنبه و فلفل دلمه ای مربع خرد شده برای طعم بهتر قرار بدهید و همچنین دنبه لابه لای گوشت ها باعث می شود که کباب نسوزد.

سیخ های کباب را بر روی حرارت ملایم بگذارید تا کباب ها خشک نشوند و سیخ ها را در هنگام کباب درست شدن چند بار بچرخانید و قبل از اینکه گوشت ها خشک شوند از روی آتش بردارید.

کباب چنجهنکاتی برای پخت کباب چنجهاین دستور غذایی 10 گرم کربوهیدرات، 140 گرم پروتئین، 110 گرم چربی و 1590 کیلو کالری انرژی دارد.در صورت تمایل می توانید پیاز خلال شده را حذف کنید و آب پیاز را تا یک دوم پیمانه جایگزان آن نمایید ولی باید دقت کنید که وقتی جوجه را با آب پیاز مزه دار می کنید، باید به مدت کمتری در یخچال نگهدداری شود ولی با پیاز خلال شده می توان جوجه را تا 48 ساعت در یخچال نگه داشت.می توانید محلول زعفران را حذف کنید و فقط از ادیوه های مورد نظر استفاده کنید. می توانید سبزیجات معطر تازه خرد شده را هم به مایه مرینت اضافه نمایید.اگر جوجه کباب را روی آتش زغال کباب می کنید، اواسط کباب کردن، مخلوط کره آب شده و محلول زعفران را به وسیله پرس و قلم مو بر روی کباب ها بکشید.جوجه کباب تهیه شده روی آتش زغال اگر اضافه آمد و مدتی ماند، همان طور نرم می ماند و هیچ تغییری در آن حاضل نمی شود لبکه خوشمزه تر هم می شود. ولی اگر تمام جوجه کباب تهیه شده در فرص مصرف نشود و زیاد بیاید، در صورت نگهداری کمی سفت می شود.

کباب چنجه

بیشتر : طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...