عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

نحوه درست کردن “ساندویچ بادمجان” پنیری بدون گوشت

مواد لازم برای ساندویچ بادمجان پنیری

نان همبرگر‌ی (۲ عدد)
بادمجان (۱ عدد)
پنیر پارمسان رنده شده (۴ /۱ پیمانه)
پنیر موتزارلای رنده شده (۲ /۱ پیمانه)
پودر سوخاری (۲ /۱ پیمانه)
تخم مرغ (۱ عدد)
اسفناج خردشده (۵ برگ)
سیر رنده شده (۲ حبه)
رب گوجه فرنگی (۲ قاشق سوپ خوری)
روغن زیتون (۲ قاشق سوپخوری)
روغن (به مقدار کافی)
نمک و فلفل (به میزان لازم)

طرز تهیه ساندویچ بادمجان پنیری
ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

بعد در یک ظرف پنیر پارمسان را با پودر سوخاری و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. در ظرف دیگری هم تخم مرغ را با ۲ قاشق غذا خوری آب و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.

تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا روغن داغ شود. سپس بادمجان‌های خرد شده را ابتدا در ظرف تخم مرغ زده شده و بعد در ظرف پودر سوخاری مخلوط شده فرو کنید و داخل تابه بگذارید تا دو طرف بادمجان‌ها سرخ شود. بادمجان‌های سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن کشیده شود. بعد از اینکه بادمجان‌ها کمی خنکتر شد آن را از وسط نصف کنید.

رب گوجه فرنگی را با ۴ قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. سپس به آن روغن زیتون، کمی نمک و فلفل و سیر رنده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظی آماده شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید. سس را روی بادمجان‌ها بریزید تا کاملا به سس آغشته شوند.

نان همبرگری‌ها را از وسط نصف کنید و چندتا از بادمجان‌ها را به همراه ۲ برگ از اسفناج‌ها داخل نان ساندویجی قرار دهید و مقداری از پنیر را ببرید و روی آن قرار دهید و دوباره یک لایه دیگر از بادمجان‌ها را روی مواد قرار دهید و بعد کمی دیگر از پنیر را روی بادمجان‌ها بریزید و قسمت بعدی نان را روی مواد قرار دهید. به همین شکل ساندویج بعدی را هم آماده کنید. سپس ساندویج‌ها را برای چند دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آن آب شود. ساندویج‌های آماده شده را سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...