عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

سوپ سیب‌زمینی با کوفته قلقلی

سوپ سیب‌زمینی با کوفته قلقلیاختصاصی تابناک باتو؛ درست کردن کوفته قلقلی‌های کوچک و اضافه کردن آنها به غذا، ترفندی برای زیباتر جلوه دادن غذا و علاقه مند کردن کودکان به استقبال از آن است. امروز برای شما روش تهیه‌ی سوپ سیب زمینی با کوفته قلقلی را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوه‌ی پخت، با ما همراه باشید.

سوپ سیب‌زمینی با کوفته قلقلی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 250 گرم

روغن: دو قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: یک عدد متوسط

سیر رنده شده: یک حبه

فلفل تند خرد شده: دو عدد

رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری

سرکه: یک چهارم پیمانه

پاپریکا: یک قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

ادویه: یک قاشق چایخوری

سیب زمینی (نگینی خرد شده): یک عدد بزرگ

جعفری خرد شده: نصف پیمانه

طرز تهیه:

کمی روغن داخل یک بشقاب ریخته و کاملا سطح بشقاب را به آن آغشته می‌کنیم. دست‌های خود را نیز کاملا با روغن چرب کرده و شروع به درست کردن کوفته قلقلی می‌کنیم. تا جایی که می‌توانیم سعی می‌کنیم کوفته‌ها کوچک باشد.کوفته‌ها را در بشقاب چرب شده قرار می‌دهیم تا به بشقاب نچسبند.وقتی کوفته‌ها آماده شدند، روغن را داغ کرده و کوفته‌ها را داخل آن، تفت می‌دهیم.

وقتی کوفته‌ها تغییر رنگ دادند، پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده و فلفل تند، به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم. حالا نوبت اضافه کردن نمک، پاپریکا و ادویه است.

در مرحله‌ی بعد، سیب زمینی خرد شده را به همراه رب گوجه و سرکه، به مواد قبلی اضافه می‌کنیم و پس از کمی تفت دادن، حدود دو پیمانه آب، به مواد اضافه می‌کنیم.

نیمی از جعفری خرد شده را بر روی سوپ ریخته و دست کم به مدت ده دقیقه اجازه می‌دهیم تا روی حرارت بماند و جا بیفتد.در پایان سوپ را در ظرف مناسبی ریخته و با بقیه‌ی جعفری‌های خرد شده، تزیین می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: manalonline

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...