عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی به همراه فیلم آموزشی

طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی بسیار ساده و راحت است. تنها با داشتن پیاز و روغن و رنگ مجاز خوراکی و رعایت یک سری نکات می‌توانید آن را تهیه کنید.

طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی
ستاره | سرویس آشپزی - یکی از پرکاربرد‌ترین مواد غذایی در آشپزخانه‌های ایرانی پیاز داغ است. از پیاز داغ در انواع خورش‌ها، انواع سوپ و آش و انوع ساندویچ استفاده می‌شود. پس خوب است یاد بگیرید و پیاز داغ را هرچه ترد و خوشمزه‌تر درست کنید. همچنین می‌توانید برای زیباتر شدن و رنگی شدن سفره‌ی مهمانی خود از پیاز داغ چیپسی و رنگی استفاده کنید. در این مقاله طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی آموزش داده می‌شود. پس با ما همراه باشید. طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی مواد لازم پیاز ۳ عدد تابه یا قابلمه گود  ۱ عدد برای سرخ کردن نمک و روغن  به مقدار لازم آرد ۲ قاشق غذا خوری رنگ مجاز خوراکی  ازهر رنگ مقدار کم دستمال حوله کاغذی سه عدد برای روغن گیری زمان لازم برای آماده سازی ۱ ساعت
دستور تهیه ابتدا پیازها را بشویید و آن‌ها را به صورت خلالی خرد کنید. پیاز‌های خلال شده را درون یک ظرف بریزید و کمی نمک و دو قاشق غذا خوری آرد به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. پیاز‌ها را به تعداد رنگ‌هایی که میخواهید داشته باشید در کاسه‌های مجزا بریزید. در هر کاسه مقداری (در حد چند قطره) رنگ مجاز خوراکی بریزید و خوب مخلوط کنید تا پیاز خوب به رنگ‌ها آغشته شوند.

طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی

کمی روغن درون تابه بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد هر کدام از پیازها را جدا جدا درون تابه بریزید و سرخ کنید. مرتب پیاز‌ها را هم بزنید تا به یکدیگر و به ظرف نچسبند. پس از سرخ شدن آن‌ها را از تابه خارج کنید و بر روی دستمال حوله‌ی کاغذی بریزید تا روغن‌ها اضافی آن گرفته شود.

پیاز داغ چیپسی رنگی شما آماده شده است...

طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی

در ادامه یک فیلم آموزشی  برای طرز تهیه پیاز داغ چیپسی رنگی به روشی متفاوت را می‌توانید مشاهده کنید که ریز به ریز نکات در آن توضیح داده شده است.

اگر شما هم تجربه‌ای از درست کردن پیاز داغ چیپسی رنگی دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می‌شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان ستاره از طریق بخش "ارسال نظر" در انتهای همین صفحه به اشتراک بگذارید

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...