عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

باقلا قاتق ؛ آموزش طرز تهیه باقلا قاتق غذای خوشمزه گیلانی

باقلا قاتق

باقلا قاتق غذای خوشمزه گیلان و خطه شما است که یکی از غذاهای محلی معروف ایران است و در این مطلب آشپزی تاپ ناز طرز تهیه باقلا قاتق را به شما آموزش می دهیم.

باقلا قاتق

مواد لازم باقلا قاتق گیلانیتخم مرغ 3 عددپاچ باقلای کشاورزی 300 گرمشوید خشک 4 حبهکره یا روغن زیتون 100 گرمسیر کوبیده شده 4 حبهآب یک لیتردارچین به میزان لازمنمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

باقلا قاتق

روش تهیه باقلا قاتوق گیلانی

پوست باقلا را جدا کنید و با کمی روغن و یا کره آن را تفت دهید.

پس از کمی تفت دادن باقلا، سیر کوبیده شده، شوید و مقداری زردچوبه و نمک را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی تفت بخورند.

سپس 1 لیتر آب روی انها بریزید تا باقلا نیم پز شود و وقتی آب درون باقلا به جوش آمد تخم مرغ ها را به آنها اضافه کنید.

تخم مرغ ها باید خوب پخته شوند و نباید در غذا هم زده بشوند.

در آخر پخت باقلا هم می توانید آن را با مقداری دارچین و نمک خوش عطر کنید و از طعم آن لذت ببرید.

نکاتی خاص برای درست کردن باقلا قاتقپاچ باقلای خشک را از فروشگاه های خواروبار می توانید بخرید.پاچ باقلا دو نوع است : پاچ باقلای محلی که بعد از پخته شدن شکلش را حفظ می کند و پاچ باقلای کشاوری که زودپز است و اگر زیاد پخته بشود له می شود.تخم مرغ را نباید داخل غذا هم زده شود.شوید اگر خیلی زیاد باشد باعث تلخ شدن غذا می شود.اگر از باقلای تازه محلی استفاده می کنید، نیاز به خیس خوردن ندارد، ولی نوع خشک آن نیاز به خیس خوردن دارد.باقلا را از شب قبل خیس کنید تا پوست آن راحت کنده شود.بهتر از باقلای مازندران استفاده نکنید، زیرا این باقلا در تهیه باقلا وابیج به کار می رود.می توانید این غذا را با ماهی شور، سیرترشی، زیتون پرورده، ماست و خیار سرو کنید.اگر نمی توانید تخم مرغ مسرف کنید نیازی نیست که آن را به غذا اضافه کنید.بیشتر : طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...