عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه مارمالاد پرتقال خانگی

مارمالاد پرتقال نوعی دسر خوش عطر و طعم تهیه شده از گوشت و پوست پرتقال است که می‌تواند به عنوان یک صبحانه خوشمزه مورد استفاده قرار گیرد. این دسر در شیرینی پزی نیز کاربردهای زیادی دارد.

طرز تهیه مارمالاد پرتقال خانگی
ستاره |
سرویس آشپزی –
 مارمالاد در قدیم از پختن میوه با پوست و هسته در عسل درست می‌شد. امروزه نیز برای تهیه مارمالاد، میوه را همراه با پوست یا بدون پوست قاچ می‌زنند، به مدت طولانی با شکر می‌پزند تا کاملا نرم شود و گاهی به آن ژله نیز می‌افزایند تا حالت ژله‌ای پیدا کند. بین مربا و مارمالاد یک تفاوت اساسی وجود دارد و آن اینکه در فرایند تولید مربا معمولا تکه‌های میوه‌ای که قابل دیدن هستند در شربتی غلیظ به چشم می‌خورد. در حالی که برای تهیه مارمالاد میوه را همراه با آب و شکر آنقدر می‌پزند تا به شکل خمیر درآید. در واقع مارمالاد، مربای خمیری شکلی است که تکه‌های میوه در آن وجود ندارد، ولی اصل تولید آن‌ها یکی بوده و هر دو از میوه درست می‌شوند. در ادامه با طرز تهیه مارمالاد پرتقال آشنا می‌شوید.
۱. طرز تهیه مارمالاد پرتقال ساده مواد لازم فیله پرتقال 1 کیلوگرم رنده پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری شکر 1 کیلوگرم ژلاتین 3 الی 4 ورق
دستور تهیه: پوست پرتقال‌ها را بگیرید به گونه ای که پوست دوم آن‌ها نیز گرفته شود، سپس هسته‌های آن‌ها را خارج کنید.

طرز تهیه مارمالاد پرتقال خانگی

سپس با یک چاقوی تیز پرتقال ها را فیله کنید.

طرز تهیه مارمالاد پرتقال خانگی

فیله‌های پرتقال را در قابلمه‌ای ریخته، شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب پرتقال خارج شده و با شکر بجوشد. ژلاتین را در آب جوش حل کنید و پس از غلیظ شدن مارمالاد، ژلاتین حل شده در آب را به آن اضافه کنید. رنده پوست پرتقال را به مارمالاد اضافه کرده و اجازه دهید یکی دو جوش بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید مارمالاد خنک شود، سپس در ظرف شیشه‌ای دردار در یخچال نگهداری کنید. ۲. طرز تهیه مارمالاد پرتقال با آب پرتقال مواد لازم پوست پرتقال رنده شده 1/2 پیمانه خلال پوست پرتقال 1 پیمانه آب پرتقال 2 پیمانه فیله پرتقال 2 عدد پرتقال متوسط شکر 3 پیمانه آبلیموی تازه 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری آب سرد 1/2 پیمانه
دستور تهیه: پوست پرتقال رنده شده را در قابلمه‌ای ریخته، کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس آن را در آبکش صاف کنید. این کار را دوباره تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. برای گرفتن تلخی خلال پوست پرتقال، مراحل فوق را ۴ بار تکرار کنید. اجازه دهید پوست پرتقال رنده شده و خلال پوست پرتقال که تلخی آن‌ها گرفته شده، در آبکش بمانند تا کمی خنک شوند. آب پرتقال را در قابلمه‌ی بزرگی بریزید، فیله پرتقال و شکر را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند و اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه بجوشند، ولی مراقب باشید سر نروند. خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بجوشند، سپس رنده پوست پرتقال را اضافه کنید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر مواد با هم بجوشند. پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته و آن را به روش بن ماری در آب حل کنید. آبلیمورا به قابلمه اضافه کرده و پس از یک جوش، ژلاتین حل شده در آب را اضافه کنید. اجازه دهید مواد حدود ۳-۲ دقیقه دیگر بجوشند، سپس حرارت را خاموش کنید. صبر کنید تا مارمالاد پرتقال خنک شود، سپس آن را در بطری شیشه‌ای دردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. چند نکته مهم در تهیه مارمالاد پرتقال مارمالاد پس از قرار گرفتن در یخچال، کمی سفت می‌شود بنابراین بهتر است ۳۰ دقیقه قبل از مصرف آن را از یخچال خارج کنید تا کمی گرم شود، سپس مورد استفاده قرار دهید. مارمالاد پرتقال را می‌توانید با پنکیک مصرف کنید یا به صورت ساده و به عنوان یک دسر خوش عطر و طعم مورد استفاده قرار دهید. انتخاب قابلمه بزرگ برای تهیه مارمالاد پرتقال به شما کمک می‌کند هنگام جوشیدن، مواد سر نروند و از قابلمه به بیرون نریزند.

شما چه روش‌های دیگری برای تهیه این دسر خوشمزه می‌شناسید؟ تجربیات آشپزی خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر" با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...