عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه مربای پوست پرتقال به دو شکل خلالی و رولی

اگر در طرز تهیه مربا پوست پرتغال کمی دقت کنید می‌توانید با پوست پرتغال، شکر و آبلیمو یک مربا بسیار خوشمزه درست کنید بدون اینکه تلخ یا گس شود.

طرز تهیه مربای پوست پرتقال به دو روش خلالی و رولی
ستاره | سرویس آشپزی - یکی از خوشمزه‌ترین مربا‌ها مربای پوست پرتقال است که طرفداران زیادی دارد، ولی گاهی به دلیل عدم رعایت برخی نکات در پخت آن، موجب می‌شود که مربا تلخ و گس شود. ما در این مقاله روشی را برای پخت این مربا ارائه می‌دهیم که مربا تلخ یا گس نشود. پس برای پخت یک مربا پوست پرتقال خوشمزه به شکل خلالی و رولی این مقاله را دنبال کنید.
طرز تهیه مربای پوست پرتقال ۱. مربا پوست پرتقال خلالی شکل مواد لازم پوست پرتقال  ۲۰۰ گرم آب  ۲ لیوان شکر ۵۰۰ گرم آبلیمو  ۱ قاشق سوپخوری

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۲ ساعت

پوست پرتقال خلال شده


دستور تهیه:

ابتدا پرتقال‌ها را بشویید و پوست پرتقال را از آن بگیرید و قسمت‌های سفید آن را از پوست جدا کنید. پوست پرتقال‌ها را به صورت خلالی خرد کنید. برای اینکه تلخی پوست پرتقال‌ها گرفته شود آب را به جوش آورده و به مدت ۱۵ دقیقه پوست پرتقال‌ها را داخل آب جوش قرار دهید و آبکش نمایید. این کار را سه مرتبه انجام دهید. این کار موجب می‌شود که مربا تلخ و گس نشود و همچنین به نرم شدن پوست پرتقال‌ها کمک می‌کند. شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر‌ به خوبی حل شود و قوام آید. (برای اینکه متوجه شوید که شکر قوام آمده یا نه کافی است کمی از شربت را داخل یک لیوان آب سرد بریزید اگر شربت منسجم شد و به ته لیوان رفت یعنی مربا قوام آمده است و اگر شربت پخش شد یعنی هنوز قوام لازم را پیدا نکرده و باید باز هم بجوشد.) پوست پرتقال‌ها را با یک قاشق سوپخوری آبلیمو درون محلول آب و شکر اضافه کنید. مواد مخلوط شده به مدت نیم ساعت روی حرارت متوسط بجوشد. پس از نیم ساعت ظرف را از روی حرارت برداشته وبا یک پارچه روی آن را بپوشانید (از در قابلمه استفاده نکنید) و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در دمای محیط قرار گیرد. پس از ۲۴ ساعت مربا آماده شده است. آن را درون شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

از این مربا می‌توانید برای تزئین کیک و بستنی استفاده کنید و یا در وعده صبحانه نوش جان کنید.

مربای پوست پرتقال خلالی


۲. مربا پوست پرتقال رولی شکل مواد لازم پوست پرتقال تازه ۱ کیلوگرم شکر  ۵ /۱ کیلوگرم آب ۵ /۱ لیتر آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۲ ساعت

روش تهیه:

پرتقال را بشویید و پوست آن را به صورت هلالی و یکدست برش بزنید و قسمت سفیدی آن را جدا کنید.

رول کردن پوست پرتقال

پوست پرتقال را به صورت رول یا گل در بیاورید و برای اینکه شکل خود را از دست ندهد یک خلال دندان درون آن فرو کنید.

طرز تهیه مربای پوست پرتقال رولی

رول‌ها را درون آبی که به جوش آمده است قرار دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد سپس آن را آبکش کنید. این کار را سه مرتبه انجام دهید تا تلخی پوست پرتقال‌ها گرفته شود. آب و شکر را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و شکر‌ها کامل حل شوند و قوام آید. رول‌ها را به آب و شکر اضافه کنید تا بجوشد. پس از نیم ساعت آبلیمو را اضافه کنید. شعله را خاموش و خلال‌ها را از رول‌ها خارج کنید. چند ساعت صبر کنید تا مربا سرد شود. سپس آن را درون شیشه‌ای تمیز و کاملا خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.


طرز تهیه مربای پوست پرتقال رولی


برخی از خواص پوست پرتقال فلاون موجود در پوست پرتقال موجب کاهش فشار خون می‌شود. پوست پرتقال در رفع اضطراب و افسردگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از پوست پرتقال می‌توان به عنوان یک داروی ضد حساسیت استفاده کرد، زیرا خوردن پوست پرتغال از آزاد شدن هیستامین که باعث حساسیت می‌شود جلوگیری می‌کند. پوست این میوه‌ی پاییزی حاوی ترکیباتی به نام نبیلتیتین است که به کاهش خطر ابتلا به التهاب و بیماری‌‌های قلبی کمک می‌کند. از دیگر خواص پوست پرتقال کاهش سطح کلسترول LDL (کلسترول بد) در بدن است. مصرف پوست پرتقال به پاک سازی ریه‌ها کمک می‌کند. پوست پرتقال از به پیشگیری سرطان‌هایی مانند سرطان سینه، سرطان پوست و سرطان کولورکتال کمک می‌کند. لی ساکارید غیر محلول موجود در پوست پرتقال به جلوگیری از یبوست، سوزش سر دل، تهوع و تشکیل اسید بیش از حد در معده کمک می‌کند. از این گیاه هزاران سال است که به عنوان یک داروی گیاهی در چین استفاده می‌شود.

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

اگر شما هم تجربه‌ای از درست کردن مربای پوست پرتقال دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای پخت آن می‌شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان ستاره از طریق بخش "ارسال نظر" در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...