عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه شربت پرتقال خانگی

شربت پرتقال خانگی یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌هایی است که با آب پرتقال درست می‌شود و می تواند به عنوان یک نوشیدنی دلچسب، همراه با صبحانه مورد استفاده قرار گیرد.

طرز تهیه شربت پرتقال

ستاره | سرویس آشپزی –  شربت پرتقال یکی دیگر از فراورده‌های پرتقال است که با استفاده از قند و آب پرتقال درست می‌شود. زمان درست کردن این شربت، فصل زمستان است که میوه پرتقال به وفور یافت می‌شود. ولی از آنجا که نوشیدن یک لیوان شربت خنک در فصل تابستان بسیار دلچسب است، می‌توان آن را به گونه‌ای درست کرد که قابل نگهداری باشد و بتوان در همه فصول سال از مصرف آن لذت برد. در ادامه با روش تهیه شربت پرتقال خانگی آشنا می‌شوید.


طرز تهیه شربت پرتقال خانگی مواد لازم کله قند ۱ عدد پرتقال متوسط  ۱۵ عدد آب ۸ لیوان
دستور تهیه: ابتدا پرتقال‌ها را تمیز بشویید طوری که هیچگونه آلودگی روی سطح آن باقی نماند. برای این کار می‌توانید از یک برس استفاده کنید تا سطح پوسته‌ی پرتقال‌ها کاملا از آلودگی پاک شود. پوست پرتقال‌ها را با یک دستمال نخی تمیز کاملا خشک کنید. پوست پرتقال‌ها را روی سطح کله قند بکشید طوریکه قسمت نارنجی آن ساییده شده و کاملا جذب قند شود.

طرز تهیه شربت پرتقال

کله قند را در قابلمه‌ای قرار دهید و آب را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید، سپس حرارت را ملایم کنید تا ریز جوش بزند. صبر کنید تا قند در آب حل شده و شربت اینقدر بجوشد تا غلیظ شود و قوام آید. طوریکه اگر با قاشق آن را از بالا بریزید کشدار باشد و به صورت قطره‌ای نریزد. پرتقال‌ها را نصف کنید و آب بگیرید. هسته و پالپ آن را جدا کرده و آب پرتقال را کنار بگذارید. پس از اینکه شربت به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و آب پرتقال را به آن اضافه کنید. شربت را هم بزنید و اجازه دهید خنک شود. سپس آن را در بطری شیشه‌ای تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. چند نکته در طرز تهیه شربت پرتقال آب پرتقال را حتما در آخرین مرحله به شربت اضافه کنید، زیرا حرارت دیدن آب پرتقال باعث از بین رفتن خواص آن می‌شود. بعلاوه جوشاندن آب پرتقال باعث از بین رفتن عطر و طعم آن می‌شود. در صورت تمایل می‌توانید ۵ دقیقه قبل از اینکه حرارت را خاموش کنید، مقداری رنگ خوراکی نارنجی و اسانس پرتقال به شربت اضافه کنید. ولی برای استفاده از یک شربت کاملا طبیعی بهتر است از رنگ‌ها و اسانس‌های مصنوعی استفاده نکنید. در صورتی که کله قند در دسترس ندارید می توانید از تکه های بزرگ قند استفاده کنید و پوست پرتقال را بر روی آنها بسایید. این شربت را خیلی زود استفاده کنید و از نگهداری آن در بلند مدت بپرهیزید. از خواص بی‌نظیر پرتقال غافل نشوید پرتقال یکی از میوه‌های زمستانی سرشار از ویتامین C بوده و به همین دلیل از قدیم به عنوان میوه‌ی موثر در درمان سرماخوردگی شناخته شده است. ویتامین C موجود در پرتقال باعث افزایش جذب آهن شده و مصرف آن توسط افراد گیاه خوار از ابتلا به کم خونی جلوگیری می‌کند. پوست و اسانس این میوه نیز کاربرد‌های فراوانی دارد و در غذا‌های زیادی به کار می‌رود. یکی از فراورده‌های آن خلال پوست پرتقال است که در غذا‌هایی همچون مرصع پلو و شیرین پلو به کار می‌رود و عطر و طعم دلپذیری به غذا می‌بخشد. 

طرز تهیه شربت پرتقال
پرتقال حاوی مقادیر آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و مس است. سرطان خون یکی از بیماری‌هایی است که بیش از سایر سرطان‌ها در کودکان رواج دارد. متخصصان تغذیه معتقدند کودکانی که ۴ تا ۶ بار در هفته از پرتقال یا آب آن استفاده می‌کنند، کمتر به این بیماری مبتلا می‌شوند. همچنین ویتامین C موجود در پرتقال از بیماری‌هایی نظیر اسکوربیت و راشیتیسم جلوگیری می‌کند؛ بنابراین افزودن این میوه به برنامه غذایی کودکان و مصرف مداوم آن در حفظ سلامتی آن‌ها تاثیر به سزایی دارد.

شربت پرتقال از جمله فراورده‌های تهیه شده از آب پرتقال است که به صورت صنعتی و خانگی درست می‌شود. در تهیه شربت پرتقال صنعتی از افزودنی‌ها و طعم دهنده‌های مصنوعی استفاده می‌شود که برای سلامتی مضر است، بنابراین برای اطمینان از سلامتی آن بهتر است به صورت خانگی درست شود و همراه با صبحانه مورد استفاده قرار گیرد.

شما چه روش‌های دیگری را برای تهیه شربت پرتقال سراغ دارید؟ تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر" با ما به اشتراک بگذارید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...