عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه

برای تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه ابتدا آن را در ترکیبی از سبزیجات و ادویه‌ها مزه دار و سپس در روغن سرخ می‌کنند. گاهی نیز می‌توان سس خوشمزه‌ای با سبزیجات و چاشنی‌های خوش طعم درست کرد و در کنار ماهی قرار داد.

طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه ستاره | سرویس آشپزی – ماهی قزل آلا را می‌توان مانند سایر انواع ماهی به صورت ماهی شکم پر، کبابی، در فر و یا در ماهیتابه درست کرد. برای تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه ابتدا باید شکم آن را برش زد و محتویات شکم ماهی را خارج کرد. سپس استخوان‌های آن را خارج کرده و ماهی را شست. برای اینکه ماهی طعم و مزه بهتری پیدا کند، معمولا قبل از طبخ آن را مزه دار می‌کنند و چند ساعت در سبزیجات و ادویه های معطر می‌خوابانند. پس از مزه دار شدن ماهی آن را سرخ کرده و همراه با پلو که البته بهتر است شوید پلو یا سبزی پلو باشد و سیر ترشی سرو می‌کنند. 

برای تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه مراحل زیر را دنبال کنید:

نحوه‌ درآوردن استخوان‌های ماهی قزل آلا ماهی را به پشت برگردانده و پشت ماهی را فشار دهید تا استخوان‌ها از گوشت جدا شود. انگشت‌های خود را از انتهای آبشش زیر استخوان‌ها قرار داده و به سمت دم ماهی بکشید تا استخوان کاملا از گوشت جدا شود. با استفاده از یک چاقوی تیز، استخوان را از دو طرف (از انتها و از زیر آبشش) ببرید. 

برای تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه باید آن را مزه دار کنید.

مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی قزل آلا ماهی قزل آلا 3 عدد آبلیمو 1/2 لیوان پیاز متوسط 2 عدد جعفری خرد شده 1 فنجان کوچک  پرتقال 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد زنجبیل 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم روش مزه دار کردن ماهی قزل آلا پیاز را خلالی خرد کرده و در ظرفی بریزید. آبلیمو، جعفری خرد شده، پرتقال حلقه شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، روغن زیتون، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم کرده را به پیاز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. ماهی را در مخلوط فوق بخوابانید و روی ظرف سلفون بکشید. سپس آن را ۳-۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد ماهی رفته و حسابی مزه دار شود. طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه ماهی را از یخچال خارج کرده، پیاز، فلفل دلمه‌ای و جعفری را از روی آن پاک کنید. در یک بشقاب مقداری آرد سوخاری بریزید، ماهی‌ها را در آرد سوخاری بغلطانید تا اطراف آن‌ها کاملا به آرد آغشته شود. روغن را در تابه‌ی نچسب بر روی حرارت ملایم داغ کنید و ماهی‌ها را در آن قرار دهید. حرارت را متوسط کرده و اجازه دهید هر طرف ماهی، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته و برشته شود. در مدت سرخ کردن ماهی می‌توانید از مخلوط کره، آبلیمو یا آب نارنج و زعفران دم کرده سسس درست کرده و با برس روی ماهی بمالید تا ماهی طعم و مزه بهتری پیدا کند. طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه
در صورت تمایل می‌توانید سس خوشمزه‌ای درست کرده و در کنار ماهی قزل آلا سرو کنید. مواد لازم برای تهیه سس ماهی قزل آلا سبزی ماهی خرد شده 3 قاشق غذاخوری گردوی آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری کنجد آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری پیاز بزرگ رنده شده 1 عدد رب انار ملس 1 قاشق غذاخوری آب  1.5 لیوان روغن به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
دستور تهیه: پیاز رنده شده را با کمی روغن تفت داده، سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. گردو و کنجد را به پیاز اضافه کرده و با حرارت ملایم حدود یک دقیقه تفت دهید. سبزی ماهی را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا آب آن کشیده شود. رب انار را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید، سپس آب را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. درب تابه را بسته و حرارت را کم کنید تا سس روی حرارت ملایم ریز جوش بزند و غلیظ شود. پس از جا افتادن سس، آن را کنار ماهی سرخ شده در ظرف سرو بریزید یا در ظرف جداگانه کنار ماهی قرار دهید. ماهی یکی از مواد غذایی با ارزش است که متخصصات تغذیه به گنجاندن آن در برنامه غذایی، بسیار تاکید می‌کنند. این ماده غذایی سرشار از امگا ۳ بوده و مصرف آن برای افراد مسن و سالخورده بسیار مفید است، البته به شرط اینکه در روغن سرخ نشده و به صورت بخارپز یا در فر پخته شود. ماهی قزل آلا که به آن گل ماهی نیز گفته می‌شود از جمله ماهی‌هایی است که در آب سرد پرورش می‌یابد و در زیرگروه ماهی‌های آزاد قرار دارد.

طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه
ماهی قزل آلا جزء ماهی‌های پرورشی بوده و به همین دلیل همیشه به صورت تازه در دسترس است. این ماهی سرشار از ارزش غذایی بوده و به خاطر طعم خوب، تازگی و قیمت مناسب از ماهی‌های پرطرفدار در میان ایرانیان است. تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه بسیار ساده بوده و همانطور که در بالا ذکر شد در زمان کوتاهی امکان پذیر است. امیدواریم شما هم این غذای خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.


شما چه ترفندهای دیگری برای بهتر کردن طعم ماهی می‌شناسید؟ تجربیات آشپزی خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر" با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...