عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه بیسکویت خانگی ساده و شکلاتی

بیسکویت خانگی نوعی میان وعده خوشمزه است که به راحتی و بدون نیاز به مهارت خاصی تهیه می‌شود. نباید از طعم شکلاتی این نوع بیسکویت‌ها صرف نظر کرد.

طرز تهیه بیسکویت خانگی خوشمزه

ستاره | سرویس آشپزی – آیا به دنبال یک میان وعده سالم و خوشمزه هستید؟ بیسکویت‌های موجود در بازار در مقایسه با بیسکویت خانگی، عطر و طعم دلپذیری ندارند، بهتر است خودتان دست به کار شوید. بدون استفاده از جوش شیرین می‌توانید دو نوع بیسکویت ساده و شکلاتی را در خانه تهیه کنید.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.

خمیر بیسکویت ابتدا چند دقیقه در فر داغ پخته شده و از فر خارج می‌شود، سپس برای بار دوم در فر خاموش در حال خنک شدن قرار می‌گیرد تا ترد و برشته شود. البته برخی از بیسکویت‌ها نیز سرخ می‌شوند و بیسکویت‌هایی مثل بیسکویت ایتالیایی نیز پس از پخت خنک شده و برش می‌خورند، سپس در فر خیلی داغ قرار می‌گیرند تا خشک شوند. یکی از مواد اصلی که در تهیه انواع بیسکویت مورد استفاده قرار گرفته و باعث ترد شدن آن می‌شود، تخم مرغ است. افزودن جوش شیرین و بی کربنات سدیم به بیسکویت‌های کارخانه‌ای باعث بهبود کیفیت آن می‌شود، ولی از آنجا که استفاده از جوش شیرین برای سلامتی مضر است، برای اطمینان از سلامتی این محصول بهتر است در خانه تهیه شود. 


۱. بیسکویت خانگی ساده مواد لازم آرد سفید 8 قاشق غذاخوری پودر قند 4 قاشق غذاخوری روغن مایع 8 قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/2 قاشق چایخوری
دستور تهیه: فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملا پف کند و حجم آن دو برابر شود. روغن مایع، پودر قند و وانیل را در ظرف دیگری ریخته و با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند. سفیده تخم مرغ زده را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند. آرد سفید را کم کم به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید تا به شکل مایه‌ی خمیری درآید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید یا در صورت در دسترس نبودن کاغذ روغنی، کف سینی را چرب کرده و کمی آرد بپاشید. مایه‌ی بیسکویت را در قیف ریخته و به هر شکل دلخواه در سینی فر بریزید. سینی را در فر از قبل گرم شده، قرار دهید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا بیسکویت‌ها آماده شوند. این بیسکویت خانگی خوشمزه را می‌توانید به عنوان عصرانه یا میان وعده همراه با چای نوش جان کنید. طرز تهیه بیسکویت خانگی خوشمزه ۲. بیسکویت خانگی شکلاتی مواد لازم آرد 2.5 پیمانه شکر 3/4 پیمانه کره 100 گرم تخم مرغ 1 عدد بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری وانیل 1/2 قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه: شکر و کره را در کاسه‌ای ریخته و با همزن برقی خوب بزنید تا مخلوط شوند. تخم مرغ را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و به هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کنید، سپس آن را کم کم به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را روی نایلون قرار دهید و با وردنه صاف کنید تا ضخامت آن به ۳-۲ میلی متربرسد، روی خمیر را با نایلون بپوشانید و آن را ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را از یخچال خارج کرده و با قالب دلخواه آن را قالب بزنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر‌های قالب زده را با فاصله در آن بچینید. سینی را در فری که از قبل گرم شده قرار دهید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا بیسکویت خانگی شکلاتی آماده شود. بیسکویت‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند. سپس مشغول درست کردن نوعی سس شکلاتی برای لایه میانی بیسکویت‌ها شوید. مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی شکلات تخته ای 100 گرم تخم مرغ 1 عدد کره 20 گرم
دستور تهیه سس شکلاتی: شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده، سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید. با همزن دستی شروع به هم زدن تخم مرغ و شکلات بر روی حرارت کرده و ۱۰ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مطمئن شوید تخم مرغ پخته شده است. کره را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید تا سس شکلاتی یکدستی حاصل شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید سس شکلاتی کمی خنک شود، سپس آن را بین دو لایه بیسکویت قرار دهید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.

نکته: به دلیل وجود تخم مرغ در لایه میانی، این بیسکویت قابلیت نگهداری در بلند مدت را ندارد و باید زود مصرف شود.

طرز تهیه بیسکویت خانگی خوشمزه بیسکویت‌ها از جمله شیرینی‌های پرچرب هستند و همین چربی باعث ورقه ورقه شدن و لطافت آن‌ها می‌شود. به طور میانگین ۵۰ درصد از کالری بیسکویت‌های خانگی مربوط به چربی، ۴۳ درصد مربوط به کربوهیدرات‌ها و ۷ درصد مربوط به پروتئین هاست؛ بنابراین بهتر است در مصرف بیسکویت، جانب احتیاط را رعایت کرده و از زیاده روی در خوردن آن اجتناب ورزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بیسکوییت کوکی شکلاتی
شما چه روش‌های دیگری برای درست کردن یک بیسکویت خانگی سراغ دارید؟ تجربیات آشپزی خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر" با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

    آموزش طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی و گیلانی است که در این بخش آشپزی تاپ ناز روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما...

  • انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری!

    برترین ها: انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها...

  • طرز تهیه نان کدو سبز؛ تجربه‌ای جدید!

    شاید تا به حال در مورد کیک کدو سبز یک چیز‌هایی شنیده باشید و یا شاید هم الان اولین بار باشه و از شنیدنش تعجب کنید. باید بهتون بگم که این نان خوشمزه...

  • کاپ کیک لازانیا، شیک و لذیذ

    اختصاصی تابناک باتو ؛ اگر در فکر درست کردن لازانیا برای مهمانی هایتان هستید بهترین ایده، پخت کاپ کیک لازانیاست. امروز برای شما روش...

  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند) نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه...

  • طرز تهیه “شکلات سانتافرنو”

    مواد لازم برای شکلات سانتافرنو ۴.۵ پیمانه - شیر کامل دو و نیم قاشق غذاخوری - شکر ¼ قاشق چایخوری پودر - دارچین ۱۴۰ گرم شکلات شیرین - خرد شده...

  • طرز تهیه قطاب یزد؛ شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

    با توجه به نزدیک شدن نوروز و سال نو، کدبانو‌های ایرانی به فکر تدارک بساط پذیرایی از مهمانان نوروزی خود می‌افتند، در این بین مناطق مختلف کشور با...

  • طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

    وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود....

  • آموزش تهیه خوراک مرغ و برنج قهوه‌ای

    برترین ها: برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه...

  • طرز تهیه خورش سیب و آلو

    مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم...